11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Rotary klub Kotor poziva na Donatorski bal pod maskama

Rotary club Kotor – foto Boka News

Rotary klub Kotor, u duhu karnevalskih svečanosti, organizuje četvrti po redu Donatorski bal pod maskama u subotu, 12. marta sa početkom u 19 i 30 u Poslovnom centru “Vukšić” u Radanovićima. Kako je saopšteno prikupljene donacije namijenjene su Centru za neonatologiju, Instituta za bolesti djece u Podgorici.

“Zahvaljujući nauci, prijevremeno rođenim bebama danas možemo pružiti odgovarajuću njegu, kako bismo obezbijedili njihov zdrav razvoj.  To svakodnevno rade ljekari i medicinske sestre na Institutu za bolesti djece u Podgorici.  Međutim, potrebna im je naša podrška. Nedostaju im inkubatori i respiratori” – navode iz Rotary kluba Kotor.

Rotari zajednica Crne Gore i UNICEF pokrenuli su nacionalnu inicijativu za prikupljanje sredstava pod nazivom SUVIŠE MALI DA MOŽEMO SAMI.

ROTARY-BAL-POD-MASKAMA-2022

Akcija prikupljanja sredstava organizovana je u znak sjećanja na podršku koju su crnogorsko društvo i UNICEF pružili prije 60 godina, prilikom izgradnje Instituta za bolesti djece u Podgorici.  Sva oprema kupljena od prikupljenih sredstava biće donirana Centru za neonatologiju.

Donatorsko veče je, kažu, otvoreno za sve Rotarijance, Rotarijanke, njihove porodice, prijatelje, goste i sve ljude dobre volje.

Dress code: maškarano ili svečano, uz obaveznu masku na licu (krinku).

Gosti će biti u mogućnosti krinke da kupe prilikom dolaska. Prihod od prodatih krinki ulazi u donatorski fond.

Uplaćena kotizacija podrazumjeva piće dobrodošlice i svečanu večeru.

Krajnji rok za prijavu je 9. mart putem e mail adrese rotary.kotor@gmail.com .

Kotorski rotarijanci garantuju dobru zabavu i druženje, a sve u svrhu dobre volje i humanosti.

Najčitanije