29.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Sajam sezonskog zapošljavanja “Summer Job 2023” u Kotoru i Podgorici

Summer Job 2023

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom UCG i ove godine organizuje Sajam sezonskog zapošljavanja pod nazivom Summer Job 2023 u srijedu 15. marta, u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru UCG, sa početkom u 10 sati.

“Summer job 2023” se organizuje već 15 godina sa ciljem zapošljavanja domaće radne snage u toku ljetnje turističke sezone i prilika je za sve zainteresovane da na najjednostavniji način pronađu zaposlenje.

Na Sajmu će se studentima i maturantima na jednom mjestu predstaviti skoro 70 renomiranih poslodavaca iz cijele Crne Gore iz oblasti turizma i srodnih djelatnosti, koji otvaraju vrata mladima i pružaju priliku za sticanje prvog radnog iskustva. Ove godine u ponudi je preko 1000 pozicija, a svi posjetioci će biti u prilici da se upoznaju sa ponudom poslodavaca i informišu o svim detaljima.

Summer Job će trajati do 15 sati i svoj nastavak će imati i sledećeg dana, 16. marta, u Kotoru, na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo UCG, od 10 do 15 sati.

U prilogu je lista svih poslodavaca koji će se predstaviti u okviru Sajma.

Studenti i maturanti koji žele da apliciraju za sezonski posao mogu preuzeti CV formular u prilogu.

Najčitanije