16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Salon Privé donirao 5.000 eura Dnevnom centru za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju Tivat

Salon Prive

Privatni klub Salon Privé nedavno je pokazao svoju društvenu odgovornost donirajući Javnoj ustanovi Dnevnom centru za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju iz Tivta novčanu pomoć u iznosu od 5.000 eura.

JU Dnevni centar pruža podršku djeci i mladima sa različitim izazovima u njihovom razvoju. Ova organizacija je važna za mnoge porodice koje se suočavaju sa izazovima koje donosi briga o djeci sa posebnim potrebama.

Direktor JU Dnevni centar Srđan Krunić, istakao je da će im donacija Salon Privé-a omogućiti da nastave sa pružanjem kvalitetne podrške i pomoći mnogim mladim ljudima na njihovom putu ka nezavisnosti i uspjehu.

“Ovaj potez Salon Privé-a pokazuje da društvena odgovornost nije samo trend, već je to neophodna komponenta uspješnog poslovanja. Kada poslovne organizacije rade na jačanju svojih zajednica, one stvaraju povjerenje i lojalnost kod potrošača,koji žele da podrže organizacije koje rade na pozitivnom uticaju u društvu”- istakao je Krunić.

JU-Dnevni centar Tivat

Dodao je da poslovne organizacije mogu pratiti primjer Salon Privé-a kroz donacije, volontiranje, podršku lokalnih inicijativa i razvoj održivih poslovnih praksi.

“Društvena odgovornost nije samo dobar način da se pomogne zajednici, već je i dobar način da se unaprijedi poslovanje i stvori dugoročni uspjeh. Uzimajući u obzir sve ovo, želimo da pohvalimo Salon Privé na njihovom plemenitom djelu i pozivamo sve poslovne organizacije da slijede njihov primjer i rade na jačanju svojih zajednica i doprinose pozitivnom uticaju u društvu”- zaključio je Krunić.

Najčitanije