15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Sezona na izmaku je u znaku Portonovi rizorta

Portonovi

Ova sezona se pokazala kao veoma uspješna za Portonovi već na samom početku, a do druge polovine avgusta, ovaj rizort ponosi se hiljadama gostiju, od kojih se neki vraćaju već drugu godinu zaredom. Do kraja ljeta, očekuje se još mnogo gostiju, budući da su svi kapaciteti popunjeni do početka oktobra. Gosti uglavnom dolaze iz Evrope, ali i Azije, mada, ovog ljeta, veliki broj domaćih gostiju prepoznao je čari ovog luksuznog naselja i odabrao da svoj odmor provede baš ovdje.

Budući da je ovo prvo ljeto u kom se Portonovi posjetiocima prikazao u punom sjaju, organizatori su se zaista potrudili da organizuju bezbroj događaja koji bi upotpunili ugođaj svima koji su boravili u rizortu, među kojima su koncerti regionalnih i svjetskih muzičkih zvijezda, vinske večeri, karneval, izložbe, itd. Glavna zvijezda sezone bio je svakako Tapasake klub koji je privukao ljubitelje dobre muzike i nezaboravnog provoda. Neka od najvećih imena svjetske i regionalne muzičke scene obilježila su ovo ljeto, među kojima Sara Jo, Zoe Kida, Mahmut Orhan, Burak Yeter i drugi. Pored Tapasake kluba, zabave i dobre atmosfere nije manjkalo ni na ulicama i trgovima, pa su tako posjetioci uživali u koncertima Sergeja Ćetkovića i Gorana Karana, Internacionalnom karnevalu, izložbama, vinskim večerima, filmskim projekcijama na otvorenom, jutarnjim časovima joge pored mora, izložbi automobila, itd.

Portonovi

Iako se sezona na primorju polako bliži kraju, još uvijek nas čekaju uzbudljivi događaji u Portonovom. Nika Turković i Hugel nastupiće u Tapasake klubu 27.08., dok se nastup Mark Knight-a očekuje 10.09. Osim toga, za ljubitelje joge tu je Sunset Yoga, idealan vid relaksacije i rekreacije uz zalazak sunca i Comic Book Festival 05.09.

Portonovi

Iz Portonovog ističu da su veoma zadovoljni ovom sezonom, koja, ne samo da je dovela nikada veći broj gostiju u Portonovi, već je i do sada rekordan broj stambenih jedinica prodat, što znači da Portonovi ima dosta novih stalnih stanovnika koji će tu boraviti tokom većeg dijela godine. “Činjenica da već sada imamo veliki broj stalnih rezidenata naselja nam daje obavezu da kreiramo događaje i sadržaj koji će uljepšavati život ovog dijela primorja i van sezone. Uveliko su u toku planovi za jesenje i zimske mjesece koji će obilovati kvalitetnim kulturnim programom, tako da se unaprijed radujemo što će ova vesela atmosfera iz proteklih mjeseci da se nastavi duže nego što je to uobičajeno za primorske gradove.”, istakla je direktorka marketinga i komunikacija Portonovog Adrijana Husić.

Najčitanije