17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Stikeri u džambo varijanti na gradskoj rivi Pine

Tu sam

U cilju promocije novog Viber paketa stikera Tivta, gradskoj rivi i  šetalištu Pine u Tivtu danas  su postavljene replike stikera.

Prvi zvanični paket Viber stikera Tivta pod nazivom „Odmor je u Tivtu“, moći će besplatno da preuzmu svi korisnici Vibera u Crnoj Gori u naredna dva mjeseca. Po preuzmanju paketa stikera korisnici će biti usmjereni na zvaničnu Viber Zajednicu Opštine Tivat.

Opština Tivat je prva lokalna uprava u Crnoj Gori i među prvima u regionu koja je pokrenula svoju Viber zajednicu radi lakše komunikacije sa građanima i posjetiocima. saopštemo je iz lokalne uprave.  Predsjednik Opštine dr Siniša Kusovac istakao je da je Opština „prepoznala značaj aktivnog korišćenja savremenih, neposrednih vidova komuniciranja“. Viber zajednica Opštine Tivat, kako je podsjetio, pokrenuta je polovinom marta, sa pojavom epidemije koronavirusa, i u tom kriznom momentu, pokazala se kao veoma značajan vid razmjene informacija.

„Imali smo izvanrednu reakciju građanstva na ovaj način komunikacije. Od tada do danas uspjeli smo u tome da Viber Zajednica Opstine Tivat postane relevantan izvor informisanja, koji prate ljudi iz cijele Crne Gore, regiona, pa  i iz brojnih zemalja širom svijeta. Paket Viber stikera Tivta objavljen je sa namjerom da ojačamo ovaj kanal komuniciranja, kao i da podržimo kampanju Turističke organizacije „Vaš odmor je u Tivtu“. Nadamo se da će ovaj potez doprinijeti popularnosti Viber Zajednice, ali i da ćemo Tivat i sve što naš grad ima da ponudi, staviti u žižu interesovanja“.- istakao je Kusovac.

Odmor je u Tivtu

„Putem stikera, koji predstavljaju znamenitosti našeg grada, i stanovnici i svi posjetioci imaju mogućnost da razmjene svoja iskustva, osjećanja i raspoloženja. Naziv paketa stikera se oslanja na našu trenutnu kampanju, koja za cilj ima da pruži podršku izdavaocima privatnog smještaja i promoviše tursitičku ponudu Tivta. U okviru ove kampane gosti mogu boraviti u Tivtu po izuzetno povoljnim cijenama.“ – istakla je direktorka Turističke organizacije Tivat, Danica Banjević

 Direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobro, Predrag Jelušić ocijenio je da je u pitanju lijepa akcija Opštine I Turističke organizacije Tivat.

Pine

„Ovo je lijep primjer kako bi i druge opštine mogle da naprave neku inovativnost u ovoj godini vrlo specifičnoj za turizam. Morsko dobro ustupa ovakve i slične lokacije za interesantne akcije poput ove, koji su istovremeno i lijepa poruka gostima koji će doći Tivat i  na crnogorsko primorje. U susret tome, Morsko dobro je sa popustima koje je obezbijedilo, preduzelo sve mjere kako bi omogućilo uspješno odvijanje sezone da bi se turizam koji je dominantno oslonjen na kupališni mogao odvijati.“- rekao je Jelušić.

Stiker paket je za prvih pet dana preuzet 6.688 puta, a prvog dana je zabilježeno više od 3.000 preuzimanja. Stikeri su razmijenjeni u porukama 22.645 puta.  Grafička rješenja prvog paketa Viber stikera Tivta rezultat su javnog konkursa na kojem je nagrađeno rješenje diplomirane grafičke dizajnerke Marije Popović iz Tivta.

Izvor:S.L

Najčitanije