22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Trodnevni spektakl za Novu godinu: Toni Cetinski zvijezda najluđe noći u Budvi

Budva – foto Boka News

Budva se sprema da dočeka Novu godinu na spektakularan način, priređujući trodnevni program prepun muzičkih iznenađenja. Prema pisanju Portala RTV Budva, glavna zvijezda ove nezaboravne noći trebalo bi da bude niko drugi do omiljeni pop izvođač Toni Cetinski. Osim Cetinskog, publika će moći uživati u nastupima renomiranih izvođača kao što su Van Gog, Đorđe David i Ivana Peters.

Pored toga, 1. januara 2024. godine, naši sugrađani i gosti će imati priliku da uživaju u pjesmama poznatih izvođača Željka Joksimovića i Marije Šerifović, dok će prvu noć u Novoj godini obogatiti nastup folk pjevača Nikole Rokvića.

Program za 30. decembar trenutno se dogovara, a prema našim saznanjim, u toku su pregovori sa trenutno najpopularnijom folk pjevačicom na Balkanu, Aleksandrom Prijović.

Nakon što je prošle godine Budva organizovala najuspješniji i najposjećeniji doček u protekle dvije decenije ispred starogradskih bedema, Turistička organizacija Budve suočila se sa izazovom pronalaska muzičkih zvijezda koje će oduševiti publiku.

Uprkos tome, trodnevni program za Novu godinu već je u fazi planiranja, sa nekoliko potvrđenih ugovora sa muzičkim zvijezdama, dok se očekuje konačna potvrda od pojedinih izvođača.

Iz Turističke organizacije Budve su potvrdili da pregovori i formiranje programa još uvijek traju te da će uskoro obavijestiti javnost o detaljima novogodišnjeg programa u Budvi.

Svi znaci ukazuju da će Budva ostati epicentar zabave i jedna od omiljenih destinacija za doček Nove godine, obećavajući nezaboravan početak 2024. godine.

Izvor:RTV Budva

Najčitanije