9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

U Trebinju se otvara najmoderniji i najveći pet shop u BiH

Otvorenje Trebinje – Pet City

Pet City BiH, najveći lanac omiljenih trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce, otvara svoju novu poslovnicu u najsunčanijem gradu Hercegovine, u samom srcu Trebinja u petak 12. maja u Ulici Republike Srpske 11 (zgrada bivšeg Novoteksa)!

Povodom otvaranja, svi kupci će od 12.-14.05. ostvariti 20 % popusta na svaku kupovinu, te do 50% na određeni kataloški asortiman.

Sve posjetitelje Pet City-a očekuje pregršt iznenađenja i poklona, nagradna tombola i kolo sreća!

Pet City je magični dvorac za sve vrste kućnih ljubimaca! Bez obzira da li imate psa, mačku, pticu, ribice, glodavce ili egzotične ljubimce, ovdje ćete pronaći sve što vam treba kako biste im pružili najbolji život.

Očekujte nevjerojatno bogatstvo asortimana, kao i ponudu malih životinja za sve buduće vlasnike!

Na svojoj novoj lokaciji u Trebinju, Pet City će svojim kupcima u moderno opremljenom prostoru, pažljivo planiranom do svakog detalja, ponuditi bogatu ponudu kompletnog asortimana za ljubimce renomiranih svjetskih brendova poput: Josere, Canvit vitamina, Kerbl opreme, Royal Canin-a i mnogih drugih, a na radost svih prijatelja životinja i u ovoj trgovini će u svoju ponudu uvrstiti i male, preslatke životinjske stanare!

Sve što vaša mašta može zamisliti, Pet City će vam pružiti.

Označite datume u kalendaru, 12. 13. & 14.05. i posjetite spektakularno otvaranje Pet City-a u Trebinju.

Ovo otvaranje će biti prilika da se vlasnici kućnih ljubimaca u Trebinju i okolici upoznaju sa širokim asortimanom proizvoda za svoje ljubimce koji su dostupni u Pet City-u, a svakom kupovinom u Pet City-u od 12.05. – 21.05. ostvarujete pravo sudjelovanja u bogatoj nagradnoj tomboli čije je izvlačenje u ponedjeljak 22.05. kada će deset najsretnijih kupaca biti nagrađeno vrijednim nagradama.

Iz Pet City-a poručuju da im je misija unijeti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika te promovirati blagodati suživota ljudi i životinja s naglaskom na adekvatnu brigu o životinjama.

Od ovog petka svi su pozvani u novi Pet City, mjesto iz snova za sve vlasnike i prijatelje životinja.

Radno vrijeme pet shopa od ponedjeljka do subote je od 09.00 – 21.00 sat, a nedjeljom od 10.00 – 18.00 sati!

Mapa

Pet City – Vaši ljubimci, naša strast!

Najčitanije