15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Uspješno okončana humanitarna akcija prikupljanja sredstava za JK Lahor

JK Lahor

Današnja humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava neophodnih Jedriličarskom klubu “Lahor” za kupovinu gumenjaka, uspješno završena.

Ispred Glavnih gradskih vrata uz muziku i dobro raspoloženje, građani Kotora i svi prolaznici, mogli su uživati u raznovrsnim slatkim delicijama i kuvanom vinu, i svoj novčani doprinos ubaciti u neku od postavljenih kutija za donacije.

JK Lahor

Kao što je bilo najavljeno, u pripremanju hrane i pića učestvovali su: NVU Karampana, NVU Žene Risna, NVU Ćakulonija, MZ Stari grad, Kavačka ala maka, MZ Kavač, Ribarnica Perper i grupa majki članova Jedriličarskog kluba.

Današnjom akcijom prikupljeno je čak 1.481,50€, čime se JK “Lahor” polako približava iznosu neophodnom za kupovinu gumenjaka, te ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su dali svoj doprinos u vidu novčane donacije, ali i svima koji su učestvovali u pripremi akcije, poručuju organizatori.

JK Lahor

Napominjemo da, JK “Lahor” odnedavno poziva sve prijatelje, aktivne i bivše članove kluba, sponzore i ostale kompanije iz Kotora, Boke i Crne Gore da se priključe akciji skupljanja sredstava za kupovinu gumenjaka za potrebe treninga i odlaska na regate. Uplate se mogu izvršiti na ž.r. 520-386700-95 kod Hipotekarne banke, dok za svaku uplatu preko 50,00 eura obezbjeđuju nagradu.

Najčitanije