22 C
Kotor

Slušaj online radio

Uz Sportski centar Igalo, počelo i renoviranje hotela Play

Sportski centar Igalo

Uz ulaganja u Sportski centar Igalo, Opština Herceg Novi izdvojiće sredstva za renoviranje hotela Play koje je započelo u susret brojnim kampovima u narednom periodu. Za renoviranje dva nivoa hotela neophodno je uložiti 50.000 eura.

Prema riječima direktora Radovana Ralevića podnijeli su zahtjev Opštini Herceg Novi za podršku u cilju renoviranja.

– Opština Herceg Novi je prepoznala značaj investiranja i u hotel. Dosta sredstva je uložila je i u Sportski centar, od parketne podloge do sistema za grijanje i hlađenje. Hotelu koji donosi najveću zaradu, je bilo neophodno renoviranje. Opština je dala punu podršku i počelo je renoviranje soba. Do kraja januara završićemo 50% posla – kazao je Ralević.

Renoviranje dva nivoa hotela, podrazumijeva promjenu namještaja i pratećeg mobilijara s obzirom na neophodnost nakon više od decenije korišćenja.

– Ta dva nivoa će koštati oko 50.000 eura. Smatramo da nije velika investicija, ali će donijeti mnogo, jer će nam omogućiti i da podignemo cijene usluga, koja je vrlo korektna. Nama je u cilju da imamo kvalitetnu uslugu kako bi nam se gosti vraćali – kazao je Ralević.

Ulaganjem u infrastrukturu otvaraju se nove mogućnosti za pripreme, a hotel Play visoko je pozicioniran na listi interesovanja sportskih kolektiva kako iz regiona tako i šire, zaključio je Ralević.

Izvor:RTHN

Najčitanije