7.6 C
Kotor

Slušaj online radio

VALGO donirao opremu Savezu za sportski ribolov na moru

Valgo donirao opremu

Završetkom projekta remidijacije u Jadranskom brodogradilištu Bijela francuska kompanija VALGO je odlućila da dio svoje opreme donira lokalnim  organizacijama.

Tako je kancelarijski inventar poklonjen  Savezu za sportski ribolov na moru Crne Gore koji će ovoj instituciji dobro doći za opremanje svojih radnih prostorija .

Predsjednik saveza Mladen Rostovic se ovim povodom zahvalio VALGU na donaciji i istakao da je misija francuske kompanije uspješno završena u korist svih gradjana Boke a naročito Opštine Herceg Novi .Naglasio je da ovaj primjer treba da sijede i ostale kompanije i da pomazuci na različite načine civilni sektor pomazzu opštem interesu gradjana .

Direktor VALGA za Crnu Goru Rajko Uskoković se zahvalio sportskom savezu za ribolov na moru na saradnji i naglasio da je ovaj vazni ekološki projekat završen ali da misija VALGA u Crnoj Gori će biti nastavljena na drugim odrzivim projektima. U skladu sa našim mogućnostima pomogli smo lokalnu zajednicu i njene kulturne , sportske i strukturne projekte. Bilo nam je lijepo u opštini Herceg Novi i nosimo dobra iskustva prije svega iz saradnje sa lokalnim stanovništvom.

Najčitanije