20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Vikend u Portonovom uz zanimljive događaje u restoranima Maison du Monde i Rockfish

Portonovi

Do kraja mjeseca u Portonovom vas očekuju zabavni događaji u organizaciji lounge bara Maison du Monde i restorana Rockfish. U subotu 20. aprila u Masion du Monde-u od 21:00 očekuje vas popularni Gypsy Night koji se organizuje već treći put. Plesni performans uz poznate zvuke hitova grčke, turske i arapske muzike sigurno će oduševiti sve prisutne.

U restoranu Rockfish iste večeri od 19:00 će nastupiti Trio Mare bend uz poseban set meni koji je pripremio šef kuhinje, a uključen je i proseko.

Narednog vikenda, u subotu 27. aprila od 19:00 u restoranu Rockfish goste će zabavljati popularni kaver bend Kino Kultura, a od 21:00 u baru Maison du Monde nastupiće Igor Marković.

Podsjećamo, u maju nas u organizaciji Portonovi Yach Club-a očekuje EST 105 regata koja povezuje Bari i Herceg Novi. Polazak iz Barija planiran je 16. maja, dok će regata u zalivu biti održana 18. maja.

Regata Bokeška ostrva, ove godine će se održati peti put od 7. do 9. juna. Prošle godine regata je okupila 37 brodova i skoro 200 učesnika. Jedan dan jedrenja rezevirsan je za rutu oko ostrva Mamula, a drugog dana se jedri do tivatskih i perških ostrva.

Portonovi

Za sada su najavljena i dva velika koncerta u julu i avgustu, koncert Symphony Orchestra – Najbolje od osamdesetih i koncert Tijane Bogićević.

Koncert Symphony Orchestra planiran je u subotu, 13. jula na Marina trgu gdje će publika uživati uz hitove bendova Duran Duran, Depeche mode, Simple minds, David Bowie i mnogih drugih zvijezda koje su obilježile ovu dekadu.

Koncert regionalne muzičke zvijezde Tijane Bogićević planiran je za 10. avgust na Marina trgu. Pop pjevačica poznata je po svojim hitovima „Bezuslovno“, „Hajde onda ništa“, „Širina“, i mnogim drugim, a prošle sedmice predstavila je svoj novi hit „Kada odem“ čime je najavila početak rada na trećem studijskom albumu.

Da pogledate sve događaje u Portonovom posjetite kalendar.

Najčitanije