7 C
Kotor

Slušaj online radio

Wimbledon Live u Luštici Bay – atraktivan teniski vikend u opuštenoj atmosferi

Centrale Piazza -Luštica Bay

Wimbledon Live u Luštici Bay – atraktivan teniski vikend u opuštenoj atmosferi, do nedjelje 16. jula, na novoj lokaciji Centrale Piazza


Wimbledon Live u Luštici Bay – najatraktivniji svjetski grend slem teniski turnir ulazi u završnu fazu, a polufinalni i finalni mečevi će ove godine biti uživo prenošeni na velikim ekranima širom nove lokacije Centrale Piazza, u duhu ljetnjeg druženja i zabave. Tri završna dana turnira, u programu Wimbledon Live, biće prilika za ljubitelje bijelog sporta i sve posjetioce Luštice Bay da osjete duh elegantne atmosfere centralnog terena i jedne od ikoničnih destinacija londonskog i svjetskog džet seta, uz druženje i zabavu u opuštenoj atmosferi pored morske obale Jadrana.

„Uzbudljivi teniski vikend u Luštici Bay ove godine premijerno predstavljamo na Centrale Piazza, kao idealnoj novoj lokaciji u okviru našeg integrisanog naselja koja je osmišljena kao pravo mjesto za okupljanje i druženje sa najbližima, porodicom i prijateljima. Našim gostima želimo da ponudimo relaksaciju, zabavu i aktivnosti koje upotpunjuju savršeni ljetnji provod nakon dana provedenog na plaži i morskim talasima. Sa uzbuđenjem i navijačkim strastima zajedno ćemo pratiti jedan od najpopularnijih svjetskih sportskih događaja, u omiljenom društvu i opuštenoj atmosferi, te pozivamo naše goste i posjetioce da nam se pridruže“, izjavila je Sonja Banićević, supervizorka organizacije događaja u Luštici Bay.

Raspored prenosa uživo završnih mečeva na Vimbldonu u naredna tri dana na Piazza Centrale:

– petak, 14. jul – polufinale singla u muškoj konkurenciji, od 14:30 časova. U prvom polufinalnom meču, sastaju se Novak Đoković kao branilac titule i Janik Siner, a u drugom meču igraju Karlos Alkaras i Danil Medvedev.

– subota, 15. jul – finale singla u ženskoj konkurenciji, od 15:00 časova. U borbi za titulu, sastaju se Marketa Vondrušova i Ons Žaber.

  • nedjelja, 16. jul – prenos finalnog meča u muškoj kokurenciji, sa centralnog terena Vimbldona, od 15:00 časova, uživo na velikim ekranima postavljenim na Piazza Centrale.

Pored najavljenih događanja, već je uveliko u toku i organska tržnica na Piazza Centrale, popularna Pjaca na pjaci, te zanimljiva cvjetna radionica. Na programu će uskoro biti i tematske večeri sa uličnim izvođačima koji će zabavljati goste i posjetioce od predvečerja do kasnih večernjih sati.

Centrale Piazza, kao nova atraktivna adresa u naselju Luštica Bay, obećava raznovrstan, vibrantan program i cjelodnevnu zabavu za posjetioce koji će na ovom mjestu pronaći prave sadržaje za svačiji ukus, u veseloj atmosferi ljetnje zabave i provoda.

Najčitanije