20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Zaposleni hotela Regent postali su svojevrsni ambasadori crnogorskog gostoprimstva

Zaposleni hotela Regent Porto Montenegro u Berlinu

“Efikasnost i nivo rada vašeg tima je impresivan. Iskreno gostoprimstvo, uigranost tima i standardi koje vaše kolege poštuju u radu je sam vrhunac luksuznog hotelijerstva“ su najupečatljivije rečenice zajedničkog pisma koje je primio generalni menadžer hotela Regent Porto Montenegro od direktora hotela Regent Berlin & Regent Intercontinental povodom prvih radnih dana tivatskih hotelijera u hotelima Regent Berlin i Intercontinental.

Šestoro zaposlenih hotela iz Tivta svoj radni angažman tokom zimskih mjeseci obavlja u hotelu Regent Berlin dok je četvoro na ispomoći hotelu Intercontinental u glavnom gradu SR Njemačke. Ovom „razmjenom“, zaposleni hotela Regent postali su svojevrsni ambasadori crnogorskog gostoprimstva gostima ova dva najbolja berlinska hotela.

„Mogućnost rada u Berlinu smo rado prihvatili te prvo sami sebi pa onda gostima, menadžmentu i njemačkim kolegama demonstrirali kvalitet ugostiteljstva i hotelijerstva koji njegujemo a koji se kako vidimo u srcu Evrope ocjenjuje najvećim ocjenama. Ovakve vrste programa su standard unutar IHG korporacije kojem hotel Regent pripada te pored stalno zaposlenih dostupni i hotelijerskim profesionalcima koji su se dokazali na sezonskim poslovima.“ Izjavila je ovom prilikom Barbara Lemajić, koordinatorka u Sektoru hrane i pića hotela Regent koja trenutno boravi i radi u hotelu Regent Berlin.

Najčitanije