7.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Zelenika – Mještani poručili, dosta je obećanja, sredite nam ulicu…

Zelenika – foto čitaoci

Čitaoci našeg portala, odlučili su javno pitati nadležne iz Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog kada će na red doći asfaltiranje ulice u Velji Vinogradi u Zelenici, s obzirom da već godinama imaju samo obećanja.

“Godinama obećavaju da će ulicu asfaltirati. Naravno da je sve ostalo na praznim pričama, nadležni nisu u stanju da zakrpe rupe u ulici koja je veoma frekventna svakog dana. Mještani svakodnevno lome automobile a pješaci rizikuju da se povrijede jer nemaju kuda da prođu od rupa koje su svaki dan sve šire i dublje. Ovo je više nego sramota da u 21-om vijeku smo došli do toga da pričamo o krpljenju rupa koje bi trebalo da budu sastavni dio minimalnog održavanja puteva, a kamoli obnova ulice koja je jedna od najgorih u Zelenici!” – poručuju mještani.

Zelenika – foto čitaoci

Svjedocimo smo da Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog u prethodnom periodu obnovila brojne lokalne puteve i ulice ali nikako i ovu našu koja je u izuzetno lošem stanju, o čemu svjedoče fotografije koje smo priložili, poručili oni.

Zelenika – foto čitaoci

Najčitanije