22.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Novogodišnje svečanosti u Kotoru – Regionalna promocija

Press TO Kotor u Beogradu
Press TO Kotor u Beogradu

Turistička organiozacija Opštine Kotor promoviše program novogodišnjih svečanost kako na lokalnom, tako na državnom i regionalnom nivou. Osim u Kotoru press konferencije, održane su u Podgorici i u Beogradu.

Najavni video spot se pored domaćih televizija od danas vrti i na regionalnom MTV kanalu, gdje će ga čitav region gledati tokom decembra u šes dnevnih termina, zaključno sa 31.decembrom, saopštili su iz TO Kotor.

Nvogodišnji program odvijati će se u tri segmenta: Dvodnevni doček, Od Božića do Božića I Dječija nova godina.

Press TO Kotor u Podgorici
Press TO Kotor u Podgorici

Program dvodnevnog programa dočeka Nove godine na Trgu od oružja će se održati 31.12./01.01. i 01./02. 2016 je kompletiran. Program samog dočeka je muzički, rock’n’roll koncert, a prve noći nastupaće The Best Beat (The Beatles tribute band), Artan Lili I Sacri Cuori (31.12.), dok će druge noći svirati Light Under the Black Mountain, Repetitori The Bambi Molesters.

Drugi segment je “Od Božića do Božića” koji se po treći put održava u Kotoru te nudi tradicionalni, kotorski duh i sve što Kotorani vole i praktikuju, trajaće od 22.decembra 2015. do 8. januara 2016.

Treći segment je Dječija nova godina, koju realizuje Kotorski Festival Pozorišta za djecu, donosi program i iznenađenja kakve Kotor do sada nije vidio, a održava se 30.decembra 2015.

Press TO Kotor u Beogradu
Press TO Kotor u Beogradu

Cijelokupni program organizuje Turistička organizacija Opštine Kotor, sa NVO “Karampana” Kotor, uz pokroviteljstvo Opštine Kotor i podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Najčitanije