Konkurs Regentovog pop up restorana koji je trajao od 19. januara do 01. februara prikupio je 35 recepata od kojih je kulinarski tim hotela Regent izabrao najbolje:
- Crni rižot koji je dostavila gđa Julija Deković
- Riba u škartoc koji je dostavio gdin Damir Moškov
- Kotorska pašta (krempita) gđe Janje Matijević i Biskupski kruh gđe Lidije Latković.
Shodno prethodnim najavama u sklopu konkursa, posebna večera pod nazivom “Bokeška gastronomska trilogija” od navedena tri odnosno četiri ganga a kreirana od strane autora recepata i kulinarskog tima hotela Regent je zakazana za 19 sati 28.februara.
“Ovom prilikom pozivamo sve kojima je autohtona lokalna kuhinja bliska da nam se pridruže na večeri 28.februara koju planiramo kao divno druženje. Cijena večere je 30 eura po osobi. Podsjećamo da će autori biti potpisani na zvaničnom meniju restorana te ćemo priču o njihovoj virtuoznosti sa radošću prenositi gostima hotela Regent “podsjetio i pozvao je Željko Knezović, Menadžer za hranu i piće hotela Regent.
Cilj ovog projekta je istraživanje gastronomskog identiteta Boke Kotorske i davanje na značaju autohtonim jelima Boke i zaleđa u sklopu ponude hotela Regent.
Pop up restoran je otvoren svakog dana od 18 do 22 sata do 15.marta.