14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Avanturistički park na Vrbnju ponovo otvoren za sve posjetioce

Avanturistički park Vrbanj

Avanturistički park na Vrbnju od subote 8.januara 2022. je otvoren za sve posjetioce. Kako su saopštili, tako će biti i tokom celog januara, osim u danima kada vremenski uslovi to ne dozvoljavaju, o čemu će građane obavestiti putem društvenih mreža.

Za dodatne informacije pozovite 067 117 337.

Park je napravljen u bukovoj šumi na Vrbanju u hercegnovskom zaleđu, poštujući sve standarde zaštite životne sredine koristeći samo prirodne materijale. Smješten je na 1100 m nadmorske visine i jedan je od najsavremenijih adrenalinskih parkova u regionu.

Avanturisticki park – foto Agencija za razvoj i zaštitu Orjena

Park se rasprostire na 7 hiljada kvadratnih metara na kojima je u četiri poligona raspoređeno 44 elementa, a kao poseban peti poligon je 200 metara dugački zip-line. Poligoni su raspodjeljeni po kategorijama – od najlakšeg – prilagođenog i za djecu od 6 godina, do onog najkomplikovanijeg – prilagođenog malo spretnijim i iskusnijim korisnicima. U okviru parka se nalazi i uređena zona za odmor i rekreaciju sa uređenom trim stazom i ljetnikovcima. Posjetiocima su na usluzi osmoro sertifikovanih instruktora.

Najčitanije