8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Bogata praznična sezona hotela Regent

Hotel Regent Porto Montenegro

Praznična sezona hotela Regent svoju okosnicu ima u dočeku Nove godine uz Džejlu Ramović u banket Sali Teodo. Regionalna zvijezda u usponu će repertoarom svojih, regionalnih i inostranih hitova, uz raznovrsno posluženje hotela Regent goste uvesti u prvi dan Nove 2023.godine. Murano restoran je adresa za goste koji su vjerni elegantnoj verziji dočeka uz fine dining večeru i izvođenje muzike uživo na klavijaturama.

„Svojevrsni praznički krešendo je Novogodišnja noć uz party koju će kreirati Džejla Ramović a blage dane počinjemo u duhu darivanja i to 16.decembra organizacijom trećeg donatorskog bala. Ovaj elegantan događaj okuplja okuplja goste hotela, biznis zajednicu i diplomatski kor te se tokom večeri planira generisanje sredstava za kupovinu drona sa termovizijskom kamerom za Sektor „Zaštite i spašavanja“  Tivat. Dron sa termovizijskom kamerom će unaprijediti monitoring terena i ranu detekciju požara na teritoriji Tivta i Boke Kotorske. Zvanice prošlogodišnjih balova proglasili su ovu veče jednom od „najglamuroznijih noći godine“ te se ovom balu nakon dvije godine pauze izuzetno radujemo.“ Izjavila je Elena Ljiljanic, Senior PR & Marketing Menadžer hotela Regent.

Lokalne kreativce i proizvođače okuplja Božićni Bazar koji će se održati dva vikenda u decembru i to 17. i 18.decembra kao i 24. i 25.decembra i donosi delicije, božićne i novogodišnje dekoracije uz mirisno – ukusnu ponudu hotela Regent. Rok za prijavu izlagača je do 28.novembra. Tradicionalno, božićni ručak biće organizovan 25.decembra i 07.januara.

Najčitanije