16.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Dobrotvorni bal hotela Regent Porto Montenegro prikuplja sredstva za digitalni mamograf – Opština Tivat donira 14.000 eura

Dobrotvorni bal hotela Regent Porto Montenegro

Dobrotvorni bal hotela Regent Porto Montenegro održaće se 15. decembra u banket sali Teodo, a ove godine na događaju će se prikupljati novčana sredstva za nabavku digitalnog mamografa za potrebe Doma zdravlja Tivat. Ovo je tradicionalna manifestacija koja godinama unazad doprinosi rješavanju važnih potreba lokalne zajednice uz podršku renomiranih kompanija i uglednih pojedinaca, nevladinih organizacija, diplomata i medija.

Četvrti bal pod sloganom „Za nju“, posvećen je zdravlju žena i ima za cilj da unaprijedi mjere prevencije kod obolijevanja od karcinoma dojke, nabavkom savremenog dijagnostičkog aparata, kakav je digitalni mamograf, što će značajno uticati na živote mnogih žena u Tivtu i Boki.

Opština Tivat direktno će podržati inicijativu donacijom od 14.000,00 eura koja će biti usmjerena na donatorski žiro račun Doma zdravlja Tivat.

Hotel Regent

Građani mogu direktno uplatiti donaciju na broj računa za donacije Doma zdravlja Tivat: 530-26315-26, kod NLB Banke AD Podgorica, sa naznakom “Za nju”.

U saradnji sa kompanijom One otvorena je donatorska linija, pa svi korisnici te mreže mogu dati svoj doprinos ovoj društveno odgovornoj inicijativi, slanjem SMS poruke sa tekstom “Za nju”, na broj 14585. Cijena jednog SMS-a iznosi jedan euro, a moguće je slati neograničen broj poruka sa istog broja. Donatorska linija biće aktivna do 31.12.2023. godine.

Cjelokupan prihod prikupljen na Balu biće usmjeren na donatorski račun Doma zdravlja Tivat, za nabavku digitalnog mamografa, uključujući i prihod ostvaren slanjem SMS poruka od strane građana.

Najčitanije