17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Sedmica ljubavi u hotelu Regent Porto Montenegro

Sedmica ljubavi Regent Porto Montenegro

Ugodite sebi i voljenoj osobi ovog februara u autentičnom ambijentu hotela Regent Porto Montenegro koristeći pogodnosti „Sedmice ljubavi” u periodu od 12. do 18. februara. Brižljivo kreirana gastro ponuda uz posebne cijene noćenja sa doručkom u elegantnim sobama Premium kategorije, biće interesantna svima koji priželjkuju opuštajuće iskustvo i romantični bijeg od svakodnevice.

Dva ključna trenda za Dan zaljubljenih u svijetu luksuznih putovanja ove godine jesu svečane večere na prestižnim lokacijama i personalizovana putovanja sa fokusom na odmor i vrijeme provedeno s dragim ljudima. U tom duhu, hotel Regent Porto Montenegro kreirao je „Sedmicu ljubavi“ da gostima pruži upravo to – otmeno gastro iskustvo i glamurozni momenat sa voljenom osobom.

Prepustite se nevjerovatnom gostoprimstvu našeg osoblja i priuštite sebi nježni reset od uobičajenih obaveza uživajući široku ponudu Regent spa centra prepoznatog po svom holističkom pristupu ljepoti i zdravlju. Svaki od tretmana obogaćen je esencijalnim uljima za dodatno opuštanje a tokom „Sedmice ljubavi“ tu je i 20% popusta na masaže za parove. Uz finsku saunu i hamam, Regent spa je idealno mjesto za parove koji žele da se osame i rekonektuju jedno sa drugim.

Tokom ovog perioda, gosti će biti u prilici da se zaslade specijalno napravljenim dezertima u Gourmet Corner-u, dok će u subotu 17. februara posebna pažnja biti posvećena atraktivnom muzičkom ugođaju pod nazivom „Melodije ljubavi“. Dopustite sebi uživanje u osvježavajućim pićima i slatkim poslasticama na najljepšoj terasi na obali.

Sedmica ljubavi Regent Porto Montenegro

Dinamični zimski period u naselju Porto Montenegro, pružiće gostima mogućnost da uživaju u brojnim dostupnim sadržajima. Restorani internacionalnog renomea, fenomenalne prilike za šoping ali i sportske aktivnosti kao što su padel, jedrenje i joga, poslužiće kao dodatna prilika za uživanje svim posjetiocima.

Rezervišite jedno ili više noćenja u okviru ponude “Nedjelja ljubavi” i poklonite sebi i voljenoj osobi zajedničko vrijeme za pamćenje.

Pogledajte naše ponude koje slijede. Za sve potrebne informacije, molimo kontaktirajte Hotel Regent na reservations.pm@regenthotels.com ili telefonom na +382 32 660 660.

Najčitanije