11 C
Kotor

Slušaj online radio

Drugi Regentov dobrotvorni bal i četvrta godišnja “Best of the Best” ceremonija

Regent Bal

Drugi Regentov dobrotvorni bal biće održan 13. decembra 2019. godine. Svi prihodi prikupljeni u toku večeri biće usmjereni za potrebe opremanja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Tivtu.

Događaj godine okupiće predstavnike privrede, vladinih organizacija, diplomatskih misija i medija. Elegantu notu večeri donijeće renomirani gitarski duo Nikčević & Bulatović i muzička grupa ‘‘The Grupa,, zajedno sa plesnom postavom emisije „Ples sa zvijezdama“.

Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela ovim povodom je izjavio:

„Sa velikim zadovoljstvom nastavljamo tradiciju donatorskog bala te svima koji odluče da nam se pridruže garantujemo idilično veče koje će rezultirati vrijednom donacijom Tivtu. Ovo je grad u koju smo moje kolege i ja počastvovani da živimo i radimo te o njemu sa ponosom govorimo širom svijeta – o njegovim pejzažima, ljudima, običajima i istoriji. Tivat je već izbrisao epitete „najmanjeg“ ili čak netačno „najmlađeg“ grada Boke te ćemo tog 13. decembra mi još jednom potvrditi i budućim generacijama zajedno sa svojim partnerima pokloniti nešto od vrijednosti.“

Prisutnima će biti dostupna i vrijedna tombola u sklopu koje će imati mogućnost da kupe lozove za nagrade u vidu smještaja u nekim od najprestižnijih hotela Evrope i regiona dok će aranžmane na obali donirati hotel Regent, Porto Montenegro i drugi partneri. Sva sredstva prikupljena prodajom tombola – lozova ući će u cjelokupan iznos donacije.

Za gala večeru je potrebno izdvojiti 120 eura po osobi a gala večera i noćenje za dvoje iznose 300 eura.

U okviru “Best of the Best” godišnje ceremonije, menadžment hotela Regent nagradiće najbolje partnere tokom 2019.godine, između kojih i najboljeg korporativnog partnera, te najboljeg partnera kongresnog turizma, najboljeg partnera agencije iz domena odmorišnog turizma, kao i partnere iz kategorije štampanih i elektronskih medija.

Podsjećamo, prošlogodišnji bal rezultirao je finansiranjem kupovine 2 defibrilatora, EKG aparata i sistema za drenažu grudnog koša u iznosu od 15.665 € gdje je pojedinačni najveći donator bio Kabinet premijera Crne Gore a partneri – sponzori Adriatic Marinas – Porto Montenegro, kompanija Adriale Holding, Cogimar, Cvjećara Nina, Free Jack, Green Factory, Opština Kotor, štamparija Print All, Vinarija Savina, Zoran Radonjic Photography te medijski partner Radio Televizija Crne Gore

Najčitanije