13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel Grand Heritage Perast ZAPOŠLJAVA!

Hotel Heritage Grand Perast

Hotel Heritage Grand Perast se nalazi u UNESCO zaštićenom primorskom gradiću Perastu, na samoj crnogorskoj obali.

Više od 300 kuća i palata gusto naseljenih, svrstavaju Perast u jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija na Mediteranu, a Hotel Heritage Grand Perast jedan od najljepših u Evropi.

Hotel Heritage Grand Perast ima ukupno 130 smještajnih kapaciteta, 2 restorana, SPA centar sa sobama za tretmane, saunom, unutrašnji i spoljašni bazen te i ove godine otvara svoja vrata onima koji grade,a i tek stiču svoju karijeru u ugostiteljstvu.

2021. godine, Conde Nast je dodijelio hotelu Heritage Grand Perast i nagradu za najbolji hotel u Evropi.

ZAŠTO SMO POŽELJAN POSLODAVAC?

Grand Heritage Perast hotel prepoznat je kao prijatno mjesto za rad u kom se timski napreduje, stiču nova znanja, razvijaju vještine i ostvaruju značajni uspjesi. Uspješno njegujemo kolegijalne odnose, zajednički rješavamo potencijalne izazove i u pozitivnoj atmosferi istinskog timskog rada kreiramo posebno iskustvo za goste koje se dugo pamti.

Nesumljivo je da članovi našeg tima radom u Grand Heritage Perast hotelu stiču dragocjeno iskustvo koje predstavlja značajan korak za razvoj njihove karijere. Svim našim zaposlenima je obezbijeđen smještaj kao tri obroka.

Menadzeri hotela Grand Heritage Perast predano i odgovorno kreiraju treninge kao i dodatne edukacija za svoje zaposlene kako bi kvalitet pružene usluge bio na visokom nivou kao i da bi svim zaposlenima obezbijedili adekvatno znanje kao i vještine rada koje hotel sa pet zvjezdica i iziskuje.

Ljepota Perasta i našeg  hotela  navešće  vas  da se bespovratno zaljubite u taj nevjerovatan spoj zadivljujuće barokne arhitekture, gotovo nestvarnih prirodnih pejzaža i impresivne istorije.

Perast predstavlja jedan od najljepših gradova barokne arhitekture na crnogorskoj obali. Zgrada hotela datira iz 16og vijeka i zapravo je u prošlosti bila palata plemićke porodice Smekia. Upravo je ta, najveća palata u gradu od 2018-e godine postala Grand Heritage Perast.

Ova predivna barokna palata čiji zidovi čuvaju brojne istorijske događaje i legende o ljubavima i bitkama naših predaka, predstavlja jedno od omiljenih mjesta za odmor na našoj obali za brojne domaće i inostrane goste.

Otvorena su brojna mjesta u sektorima:

RECEPCIJA, DOMAĆINSTVO, RESTORAN, KUHINJA, KAO I U TEHNIČKOJ SLUŽBI

Prijave slati na: careers@hotelgrandperast.com

Više informacija na: +382 69 368 784

Najčitanije