17 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel One&Only Portonovi zapošljava preko 170 radnika u susret otvaranju

Portonovi

Ultra-luksuzni rizort One&Only Portonovi najavio je širenje svog tima u susret otvaranju i sezoni 2021. Konkurs je otvoren za preko 170 stalnih pozicija, koje zainteresovanim kandidatima nude priliku da svoju karijeru razvijaju u inspirativnom, internacionalnom okruženju – u prvom One&Only rizortu u Evropi.

„Uzbuđeni smo zbog otvaranja na proljeće 2021, kada će One&Only Portonovi zauzeti poziciju najluksuznijeg rizorta u regionu. Kroz izuzetan standard usluge i kvaliteta gostima ćemo ponuditi nezaboravna iskustva, za šta će najzaslužnije biti naše kolege. Upravo zato veliku pažnju posvećujemo procesu odabira ljudi za naš tim“, kazao je Michele Giraudo (Mikele Điraudo), generalni menadžer rizorta One&Only Portonovi. „I u ovoj fazi širenja tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz Crne Gore da kroz ovaj globalni brend pokažu i usavrše svoja znanja i vještine,“ dodao je on.

Pored različitih benefita koje pruža zaposlenje u ovom rizortu, brend One&Only prepoznat je po investiranju u svoje zaposlene i njihove karijere.

„Mi ne nudimo samo posao – mi nudimo karijeru. Želimo da naše kolege postižu i svoje lične ciljeve dok zajedno radimo na kolektivnim. Zato ulažemo u njih nudeći jedinstvene, personalizovane programe obuke, posvećeni stvaranju kulture koja motiviše, nadahnjuje i izaziva inovacije. Kroz stalno učenje i rad u internacionalnom okruženju, svi naši zaposleni imaće priliku da svakodnevno napreduju u svojim vještinama i poslu, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprinijeti podizanju standarda kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori“, istakao je Giraudo.

Michele Giraudo

Početak radnog angažmana odabranih kandidata planiran je za kraj januara 2021, a prethodiće mu proces selekcije i intervjua.

„Prilikom selekcije obratićemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, harizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lijepe manire,“ najavio je Giraudo.

Otvorena radna mjesta pokrivaju različite nivoe i oblasti ugostiteljstva, a odabrani kandidati će početkom 2021. proći intenzivan trening unutar svojih odjeljenja kako bi bili spremni za veliko otvaranje hotela i doček prvih gostiju. Zainteresovani se tako mogu prijaviti za neku od navedenih pozicija:

Odjeljenje Pozicija
Inženjering Električar
Inženjering Majstor
Inženjering Bazenski tehničar
Inženjering Tehničar
Kuhinja Kuvar/ica odjeljenja – azijska, italijanska, hladna kuhinja
Kuhinja Kuvar/ica odjeljenja – pekara
Kuhinja Kuvar/ica
Kuhinja Mlađi kuvar/ca odjeljenja
Odjeljenje pomoćnih radnika u kuhinji Pomoćni radnik/ca u kuhinji
Odjeljenje pomoćnih radnika u kuhinji Vođa pomoćnih radnika u kuhinji
Hrana i piće Vođa tima
Hrana i piće Hostesa
Hrana i piće Konobar/ica
Domaćinstvo Noćni službenik/ca javnih površina
Dječji klub Savjetnik/ca dječjeg kluba
Rezervacije Agent rezervacija
Maloprodaja Agent maloprodaje
Maloprodaja Menadžer/ka maloprodaje
Spa centar SPA službenik/ca
Spa centar Dijetetičar/nutricionista
Spa centar Doktor/ica
Sport i odmor Agent aktivnosti gostiju
Sport i odmor Agent vodenih sportova
Sport i odmor Spasilac
Finansije i računovodstvo Službenik/ca ulaznih računa
Finansije i računovodstvo Službenik/ca nabavke
IT IT Menadžer/ka
IT IT Specijalista/kinja
Ljudski resursi Menadžer/ka ljudskih resursa
Ljudski resursi Specijalista/kinja regrutovanja
Ljudski resursi Službenik/ca, Ljudski resursi

Kandidati svoju radnu biografiju mogu poslati na e mail careers@oneandonlyportonovi.com, a više informacija mogu dobiti putem broja telefona +382 31 355 395.

Konkurs će biti aktivan od sredine oktobra do polovine novembra 2020. godine.

Najčitanije