12.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Iduća dva vikenda posjetite Centar koralja Zlarin: Besplatan brod, slobodan ulaz, koncert, radionice, predstave…

Zlarin korali – foto Šibenik IN

Raznolik i bogat program za Šibenčane i goste organiziran je tokom prva dva junska vikenda na Zlarinu, a kako bi što više građana moglo uživati u ljetnim danima na otoku, razgledati Centar koralja Zlarin, družiti se uz glazbu i sudjelovati u ostalim aktivnostima, organiziran je i besplatan brodski prijevoz iz Šibenika.

Za Zlarin će biti organiziran prijevoz iz Šibenika. Brod Ina s Gata vrulje za Zlarin u prvom vikendu lipnja isplovljava ukupno četiri puta.

Karte za brod mogu se besplatno preuzeti u Kući umjetnosti Arsen, pri čemu je važno voditi računa da se putnici koji su za Zlarin isplovili u prvom terminu vraćaju sa Zlarina u Šibenik također u prvom terminu, a putnici koji su na Zlarin otišli u drugom terminu, vraćaju se drugim terminom, kako bi svi imali osigurano mjesto na brodu. Kapacitet broda je ograničen, i u jednoj vožnji može prevesti najviše 200 putnika, naglašavaju iz Tvrđave kulture koja upravlja Centrom koralja.

Ulaz u Centar slobodan je od petka 2. juna, zaključno s nedjeljom 11. juna, do kada posjetitelji mogu razgledati obnovljenu Kuću Kažerma u kojoj je vrlo zanimljivo ispričana priča o neraskidivoj stoljetnoj vezi koralja i Zlarinjana.

Posjetitelji koji Centar požele razgledavati u prva dva junska vikenda, moći će se otokom i provozati biciklima koje će moći bez preuzeti bez naknade. Oba vikenda na Zlarinu traje i akcija slobodnog učlanjenja u Klub prijatelja, koji omogućuje besplatan ulaz na šibenske tvrđave i ulaznice za koncerte po prijateljskim cijenama.

Izvor:morski.hr
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije