14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Kod Aerodroma Tivat automobilom naletio na krdo napuštenih goveda, srećom samo materijalna šteta

Nakon što smo objavili tekst „Policija intervenisala, krdo goveda na Jadranskoj magistrali“ javio nam se čitalac D. B. koji je sinoć oko 20 sati imao saobraćajnu nesreću kod Aerodroma Tivat zbog napuštenih goveda koji se nesmetano kreću ovim dijelom Jadranske magistrale.

„Šteta na automobilu je velika, srećom nije bilo tragičnih posledica, a moglo je… Želim da upozorim građane da neko ne bi poginuo, kao i nadležne organe da nešto preduzmu jer ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava. Policija je bila na lice mjesta i naparavila uviđaj. Što se tiče štete pravdu ću potražiti na sudu jer smatram da je država odgovorna za ovo što se dešava“ – kaže D.B. za Boka News.

Inače, kako je saobraćaj slabog inteziteta zbog policijskog sata tako i goveda sve se slobodnije ponašaju, za očekivati je da preskoče ogradu i počnu dočekivati avione na aerodromu Tivat.

Pored opasnosti za život, mještanima ovog dijela Tivata i Kotora pričinjava se velika šteta, jer goveda ulaze u bašte, dvorišta, maslinjake, vinograde, čak ulaze i na mjesna groblja.

O problemu napuštene stoke više puta smo pisali ali vlasti do danas ništa nisu poduzele, vjerovatno čekaju da se dogodi tragedija….

Izvor:M.M.

Najčitanije