16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Košarkašice „Sea Stars“ na prijemu kod predsjednika opštine Tivat

Prijem ŽKK Sea Stars

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović ugostio je danas ekipu košarkašica ŽKK „Sea Stars“ i njihove trenere Backa Backovića, Sanju Praščević i Dušana Starčevića, kako bi im čestitao na ostvarenom velikom uspjehu na nedavno održanom turniru u Igalu. Mlade Tivćanke takmičile su se sa izuzetno jakom konkurencijom i osvojile treće mjesto u regionalnoj WABA ligi.

“Postignut je nevjerovatan uspjeh u teškim uslovima rada. Naša ekipa bila je suočena sa istaknutim košarkaškim klubovima iz regiona, iza kojih su ozbiljna infrastruktura i ulaganja” kazao je trener košarkašica Backo Backović, navodeći da, iako sportska infrastruktura u Tivtu nije na zadovoljavajućem nivou, ekipa i treneri svakodnevno ulažu ogroman trud i energiju i bilježe odlične rezultate u domaćoj ligi.

Predsjednik opštine Komnenović pohvalio je mladu ekipu i trenere i kazao da su Tivtu neophodna veća ulaganja u sportski sadržaj.

Prijem ŽKK Sea Stars

“O sportu u Tivtu je godinama unazad bilo više priče nego ulaganja, pa smo, nažalost, danas suočeni sa oskudnom infrastrukturom u tom polju, brojnim administrativnim problemima, ali i nedostatkom prostora za njegov razvoj. Uspjeh kluba “Sea Stars” je za svaku pohvalu, a posebno iz razloga što svojim radom stvara ozbiljnu bazu za kvalitetne domaće sportiste” poručio je Komnenović i poželio košarkašicama mnogo uspjeha u daljim takmičenjima. “Važno je da igrate sport koji volite i da se družite, a posao Opštine Tivat je da vas podrži u tome”

Prijemu u kabinetu prisustvovala je i sekretarka za društvene djelatnosti Borka Mršulja, a ekipi je tom prilikom uručen i simboličan poklon.

Najčitanije