11 C
Kotor

Slušaj online radio

Ljeto u hotelu The Chedi Luštica Bay

Ljeto u hotelu The Chedi Luštica Bay

Dok se nova ljetnja sezona približava, The Chedi Luštica Bay poziva putnike da krenu na putovanje otkrića i mira među zadivljujućim pejzažima Crne Gore.

Okružen bujnom vegetacijom i zagrljen beskrajnim azurnim morem, The Chedi Luštica Bay pruža bijeg kao nijedan drugi. Sa prostranim plažama savršenim za odmaranje i uživanje u zracima sunca, zajedno sa umirujućim zvukom mora, posjetioci su preneseni u svijet relaksacije i prirodne ljepote.

Luštica Bay – The Chedi

Ali privlačnost Crne Gore seže daleko izvan njenih obala. Dok putnici istražuju stranice ljetnjeg magazina, pronaći će odabranu kolekciju doživljaja i ponuda koje ih čekaju. Od uranjanja u bogatu istoriju i lokalnu kulturu, preko tradicionalne i svjetske kuhinje do rekreativnih aktivnosti u prirodi.

Osim toga, The Chedi Luštica Bay je na putu ka zelenijoj, odgovornijoj budućnosti. Svaki korak usmjeren je ka održivosti i očuvanju životne sredine, osiguravajući da gosti mogu da uživaju u svom boravku sa minimalnim ekološkim otiskom.

Luštica Bay – foto Boka News

Pogledajte ljetnji magazin ovdje i otkrijte bogat kalendar događaja za ljeto 2024. u hotelu The Chedi Luštica Bay, gdje je svaki trenutak prilika za povezivanje sa prirodom, kulturom i suštinom Crne Gore.

Najčitanije