15.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Mjesec dobrih djela hotela „Regent“

Četvrtu godinu za redom, menadžment i zaposleni hotela “Regent Porto Montenegro” iz Tivta obilježavaju međunarodnu akciju “Giving for good month” – “Mjesec dobrih djela”. Ova kacija  je tradicija IHG lanca hotela kojem hotel “Regent” pripada.

U okviru inicijative, zaposleni hotela “Regent” su kupili i instalirali klima uređaj u službenim prostorijama Udruženja slijepih i invalida rata u Tivtu i bili najbrojnija grupacija na organizovanoj akcija čišćenja u okviru Svjetskog dana obale 25.septembra u sklopu kojeg je sa tivatske obale prikupljeno 155 kilograma otpada.

Dobru saradnju sa medicinskim ustanovama Boke Kotorske, “Regent” je nastavio da njeguje uz donaciju posteljine i peškira Opštoj bolnici u Kotoru. Na održanoj radionici na temu ostvarivanja karijere u hotelijerskoj industriji, posjetioci su saznali uslove rada u hotelu “Regent” te mogućnostima za napredak u okviru IHG grupacije.

Novim dresovima za najmlađe kategorije fudbalskog kluba “Arsenal” koje su donirali menadžment i osoblje najluksuznijeg ovdašnjeg hotela,  nastavlja se kvalitetna komunikacija dva susjeda po kojima se Tivat prepoznaje.

Izvor:S.L.

Najčitanije