7 C
Kotor

Slušaj online radio

Na snazi meteoalarm za petak 23. februar – otkazan Cecin koncert u Herceg Novom

Nevrijeme – Škver – Herceg Novi – foto M. Dobrilović Boka News

Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore izdao je narandžasti meteoalarm za sutra, petak 23 februar. Meteoalarm je izdat za područje čitave države.

Kako navode, u centralnom i južnom dijelu Crne Gore upozorenje se odnosi na obilne padavine i jak vjetar. I na sjeveru se očekuje jak vjetar, pri čemu nije najavljena veća količina kiše.

Kako navode u popodnevnim satima ili krajem dana u većem dijelu zemlje kiša, tokom noći intenzivnije padavine. Vjetar južnih smjerova, umjeren i jak, na udare veoma jak, krajem dana i tokom noći ponegdje na udare i olujne jačine.

Jutarnja temperatura vazduha od 0 do 9, najviša dnevna od 6 do 16 stepeni.

Praznik mimoze – Koncert Cece Ražnatović odgođen zbog najavljenog nevremena

Direkcija 55. Praznika mimoze je, nakon analiza izvještaja vremenske prognoze za dane vikenda, donijela odluku da odgodi koncert Svetlane Cece Ražnatović, planiran za subotu, 24. februar za koji je vladalo izuzetno veliko interesovanje posjetilaca.

Prema podacima iz više meteoroloških izvještaja, tokom vikenda se očekuju obilne padavine i jak južni vjetar, što bi onemogućilo održavanje koncerta na otvorenom u odgovarajućim uslovima. Odgovorno postupajući kao organizatori, shodno najavljenim lošim vremenskim uslovima, Direkcija je odlučila da odgodi koncert Cece Ražnatović za neki naredni period o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena.

Upućujemo poziv posjetiocima koji su planirali da ovaj vikend provedu u Herceg Novom, posjete naš grad tokom programa svečanog zatvaranja 55. Praznika mimoze od 1. do 3. marta, kada će biti održan maskenbal na otvorenom uz koncert Tap 011, VII Međunarodni Karneval, Suđenje karnevalu i koncert Prljavog kazališta.

Najčitanije