21 C
Kotor

Slušaj online radio

Novogodišnja priča u Prijestonici počinje u subotu 9. decembra

Novogodišnja priča u Prijestonici

Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu predstavljaju program bazara “Novogodišnja priča u Prijestonici”, koji se i ove godine održava na Dvorskom trgu od 09. decembra do 08. januara.

Kako navode iz gradske uprave, svečano otvaranje programa sa brojnim iznenađenjima biće organizovano u subotu, 09. decembra, a glavni dio večeri biće koncert muzičke zvijezde Nataše Bekvalac koji će početi u 20 sati.

Tokom 30 dana trajanja manifestacije, na Dvorskom trgu će nastupiti i brojne druge regionalne muzičke zvijezde: Tropico band (15. decembar), Dženan Lončarević (16. decembar), Džejla Ramović (22. decembar), Tap 011 (23. decembar), Peđa Jovanović (29. decembar), Perper (05. januar), Petar Grašo (07. januar), kao i brojni drugi muzički izvođači i DJ-evi.

Novogodišnja priča u Prijestonici

Pripremili smo i bogat dječiji sadržaj: radionice, predstave, druženja sa animatorima i maskotama, kako bismo upotpunili prazničnu ponudu, a ovaj dio programa će se održavati na Balšića pazaru koji se za ovu priliku posebno dekoriše za naše najmlađe posjetioce. Po uzoru na prošlogodišnji bazar koji je nadmašio sva naša očekivanja, na Dvorskom trgu su postavljene montažne kućice prodajnog karaktera, kako bi svi posjetioci mogli da uživaju u ukusnoj hrani, napicima i kupovini suvenira i novogodišnjih ukrasa – saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Novogodišnja priča u Prijestonici

Posebnu čaroliju novogodišnjoj atmosferi i ove godine donijeće besplatno klizalište, koje se postavlja na trgu koji će u predstojećem periodu biti centar prazničnog raspoloženja.

Pozivamo sve građanke i građane da isprate predstojeće događaje i budu dio još jedne nezaboravne “Novogodišnje priče u Prijestonici”! – pozvali su iz Prijestonice Cetinje.

Više pogledajte na Facebook Novogodišnja priča u Prijestonici

Najčitanije