16 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavljamo Synchro Yards – novi projekat Porto Montenegra

Synchro Yards – vizual – foto Porto Montenegro

Porto Montenegro najavljuje svoj novi eksluzivni projekat  Synchro Yards



Kako najavljuju iz kompanije, trenutno u razvojnoj fazi, Synchro Yards biće izgrađen na lokaciji bivšeg Synchro lifta i hangara brodogradilišta, će ponuditi nove mogućnosti koje će obogatiti život u Porto Montenegru.

Budući avangardni kvart predstavlja dvije različite rezidencije: AERIS i IVO Residences, od kojih svaka nosi obileležje neuporedivog luksuza, koje je dizajnirao međunarodno priznati Voods Bagot.

Završetak izgradnje je planiran za 2026. godinu. Sinchro Yards će sadržati klub na plaži sa bazenima i lagunama, posvećenim prostorima za performanse i događaje, restoranima i vrhunskim buticima, podstičući živu zajednicu kulture i kreativnosti. U srcu Sinchro Yardsa nalaziti će se restaurirana zgrada bivšeg brodogradilišta kao oda industrijskom naslijeđu Porto Montenegra.

Buduće naselje Synchro Yards će činiti novu cjelinu sa novoizgrađenim kompleksom Boka Place.

Svojim pomno planiranim cjelogodišnjim događajima, Synchro Yards će poticati koheziju zajednice, jačajući međunarodnu privlačnost Porto Montenegra, poručuju iz ove kompanije.

Synchro Yards – vizual – foto Porto Montenegro

AERIS oličava ekskluzivnost

Simfonija elegancije, inspirisana ritmovima mora i vjetra, rezidencija ima elegantne drvene palube, ugaone balkone i moderne fasade, koje podsjećaju na savremenu jahtu. U unutrašnjosti, Bergmanov dizajnerski tim je kreirao transformativne prostore, unoseći sofisticirane morske uticaje i meke krivine da dopunjuju smjele arhitektonske linije. Sa panoramskim pogledom na nagrađivanu marinu, Beach Club i mirne vode zaliva, ove 22 prostrane rezidencije, dostupne u rasporedu sa više spavaćih soba, nude besprekornu fuziju unutrašnjeg i spoljašnjeg života, sa cijenama počevši od 1,89 miliona eura.

Synchro Yards – vizual – foto Porto Montenegro

IVO Residences, kojim upravlja čuveni hotelski brend Rare Finds sa pet zvjezdica, Кerzner International, predstavlja kolekciju od 25 domova. Nudeći pogled na zaliv, trg i marinu, zajedno sa vrhunskim sadržajima uključujući usluge hotelskog konsijerža, gostoprimstvo u sobama, članstvo na plaži i fitnes klubu, IVO obećava neuporediv način života počevši od 770.000 €.  Stanovi su dostupni u studijskim, 1, 2 i 3 spavaće sobe rasporeda, zadovoljavajući različite preferencije i stilove života…

Najčitanije