20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Prestižna nagrada za osnivača Casa del Mare grupacije Nikolu Milića

Nikola Milić – foto Casa del Mare

Nikola Milić, osnivač i vlasnik hotelske grupacije Casa del Mare i Casa Hospitality Management kompanije, dobitnik je prestižne nagrade Asocijacije Menadžera Crne Gore, za Menadžera godine u malim preduzećima za 2023.godinu.

Godišnja nagrada Asocijacije Menadžera Crne Gore predstvalja jednu od najprestižnijih poslovnih nagrada na nacionalnom nivou koju dodeljuje asocijacija uspješnih profesionalaca, lidera, menadžera i preduzetnika koji su, dijeleći znanje, iskustvo i ekspertizu, podrška poslovnoj zajednici i društvu.

„Ova nagrada nije samo velika stvar za mene lično, već prije svega za kompaniju na čijem sam čelu, i koju zajedno sa svojom porodicom i saradnicima gradim već 15 godina. Predanost i posvećenost svemu što kao kompanija gradimo, učinila je da moje ime stoji uz ovu nagradu, koja pored afirmacije postignutih rezultata, nosi dodatni značaj imajući u vidu da dolazi upravo od udruženja samih menadžera. Ovo je veliki podstrek za nas, ne samo da nastavimo ovim putem, već da iz godine u godinu podižemo standarde i budemo sve bolji.“ rekao je Nikola Milić, osnivač hotelske grupacije Casa del Mare.

Casa del Mare ugostila Michelin star chef-a

Hotelska grupacija će ovoga ljeta proslaviti 15 godina od osnivanja i otvaranja svog prvog Casa del Mare hotela u Kamenarima, dok u sklopu grupacije trenutno posluje pet boutique hotela, kao i Bocasa i Limoneto restorani u Bokokotorskom zalivu. Tokom ove godine planirano je otvaranje hotela “Wulfenia” na sjeveru Crne Gore, prvog hotela pod rukovodstvom Casa Hospitality Management-a,  renomirane crnogorske kompanije u oblasti upravljanja u hotelijerstvu, kao i prvog boutique hotela pod Casa del Mare brendom u Budvanskoj opštini.

Nikola Milić je takođe dobitnik prestižne nagrade Privredne komore Crne Gore za unaprijeđenje menadžmenta u 2022.godini, dok je Casa del Mare osvojila je brojne nagrade za izvrsnost: dvije prestižne crnogorske nagrade Wild Beauty Award, 2010. i 2018. godine, nagrade za najbolji mali hotel i najbolji brend hotelskog menadžmenta; u 2019. godini uslijedila je Nagrada za brend lidera za najbolju kompaniju u jugoistočnoj Evropi za autentičnu i sofisticiranu ponudu malog hotela; od 2015. do 2019. dobijala je kontinuirano Trip Advisor-ovu potvrdu o izvrsnosti, a 2014. je dobila Trip Advisor-ov Travellers Choice, koji označava najbolje iz oblasti turizma u smislu zadovoljstva klijenata, ponude, i drugih kategorija.

Najčitanije