16.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Putovanje kroz čula – “Five Senses – Dark Age Edition” u hotelu The Chedi Luštica Bay

Luštica Bay – The Chedi

Nova ekstravagantna večera u hotelu The Chedi Luštica Bay, pod nazivom “Five Senses – Dark Age Edition” održaće se u subotu, 28. oktobra u 19 sati u prelijepom ambijentu restorana The Restaurant.

Nastavak popularne ljetnje degustacione večere “Five Senses”, koja je bila omiljeni događaj gostima, ali i lokalnim posjetiocima, najavljuje još veći spektakl. Za zaljubljenike u daleku prošlost i one koji traže izvanredna iskustva, ovaj događaj obećava da će zadovoljiti sva čula i prevazići sva očekivanja.

Putovanje kroz čula

Ukus: Uživajte u savršenoj sinergiji minulog vremena i modernog kulinarskog umijeća, na mjestu gde stručni kuvari oživljavaju istorijska jela i stvaraju magiju.

Miris: Neka vas čulo mirisa vrati unazad misterioznim aromama i ukusima inspirisanim ovom enigmatskom epohom.

Vid: Ugodite vašem čulu vida uzbudljivim nastupima i tajanstvenim stvorenjima u svojevrsnom teatru.

Dodir: Iskusite dodir mraka. Vaši vodiči će biti tu da vas povedu kroz posebno noćno putovanje.

Sluh: Opustite se uz opčinjavajuće melodije harfe i srednjovekovne muzike dok misteriozni prirodni zvuci, poput šuštanja, vjetra i odjeka galopiranja konja, stvaraju čarobnu atmosferu.

Na “Five Senses – Dark Age” večeri, punoj magije i uspomena, pustite da vas duh prošlih vremena obgrli. Svaka kap, svaki miris i trenutak postaće čarobni fragmenti u vašem vlastitom epu vremena, gdje se prošlost i sadašnjost stapaju u harmoniju čula.

Molimo vas da imate na umu da su mjesta ograničena, te stoga preporučujemo da rezervišete svoje mjesto što je pre moguće putem mejla reservations@chedilusticabay.com kako biste se pridružili ovom nezaboravnom putovanju kroz čula.

Za više informacija posjetite https://www.chedilusticabay.com/

Najčitanije