19 C
Kotor

Slušaj online radio

„The Chedi“ otvorio vrata u Luštici Bay

Novu veliki luksuzni hotel u Boki, „The Chedi Luštica Bay“ ranga pet zvjezdica, otvorio je svoja vrata u istoimenom novom turističkom gradu na obali zaliva Trašte kod Tivta. Hotel vrijedan preko 30 miliona eura, kapaciteta 111 soba koji zapošljava 160 radnika, kroz tzv.“meko otvaranje“ minulog vikenda je primio svoje prve goste, a priliku da ga obiđu danas su imali i crnogorski novinari.

„Veoma smo zadovoljni što možemo obavijestiti javnost da je otvoren kako hotel, tako i niz novih ugostiteljskih i uslužnih sadržaja u samom Marina naselju na obalnoj promenadi kompleksa Luštica Bay. Ovo je značajna dopuna turističkoj ponudi ove predivne destinacije kakva je Crna Gora.“- kazao je generalni menažer hotela „The Chedi Luštica bay“ Mark di Rujter. On vodi novi hotel, drugi po redu prestižni brend „The Chedi“ otvara u Evropi nakon hotela u švajcarskom zimskom rizortu Andermat. Osoblje novog luksuznog hotela koji se karakterističnim dizajnom eksterijera i enterijera uklopio u ambijent Luštice i Boke, čine ljudi iz dvadesetak država, ali je njih više od 25 odsto iz Crne Gore.

„The Chedi“ hotel na Luštici sa 111 smještajnih jedinica raspolaže sa 45 soba i 5 apartmana, a ima i 61 kondominijum uključujući 4 apartmana i penthaus, što ga čini jednim od najvećih luksuznih hotela na ovom području. Hotel takođe nudi dva restorana, dva bara, posebnu plažu sa plažnim barom, zatvorene i otvorene bazene i prostor za sunčanje, SPA centar sa teretanom te poseban konferencijski i poslovni centar prilagođen svim zahtevima modernog MICE turizma.

„Proteklih mjeseci uložili smo veliki trud i napore da ispunumo visoke standarde brenda „The Chedi“ i da našim klijentima i gostima ponudimo najbolju moguću uslugu. Taj trenutak je došao i sada smo u postupku tzv.mekog otvaranja pa smo juče primili goste u prvih sedam soba, a već danas popunjavamo još deset soba. Već do kraja nedjelje hotel će raditi sa 40% popunjenih kapaciteta, a onda će posjeta samo dodatno rasti. Zvanična svečana ceremonija otvaranja hotela biće priređena 16.avgusta, a već dan prije hotel će biti potpuno popunjen.“- kazao je De Rujter ističući da su prvi gosti novog luksuznog tivatskog hotela stigli iz Belgije i Njemačke i da su njihovi prvi utisci izuzetno povoljni.

THE CHEDI

„Zanimljivo je da su već prvi gosti tražili da odsjednu u najskupljem i najluksuznijem penthouse apartmanu, što je za nas jedno prijatno iznenađenje da se ti sadržaji odmah potražuju.“- ističe generalni menadžer najnovijeg bokeljskog luksuznog hotela, dok njegovi saradnici ističu da je do sada stiglo skoro 90 upita kompanija iz raznih djelova svijeta, posebno iz SAD, za organizaciju različitih dešavanja u hotelu „The Chedi Luštica bay“.

Uz hotel, u kompleksu Luštica Bay otvoren je i prvi gat nove marine, a na kojem mjesta ima za 52 jahte dužine do 35 metara.

Izvor:S.L

Najčitanije