13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Budva: Vođeni višedecenijskim iskustvom, zaključujemo da je ovo bio najuspješniji doček Nove godine

Budva / foto Mediabiro

Uspjeli smo da sastavimo nešto što je nemoguće i hrabro. Na osnovu višegodišnjeg iskustva koje lično imam u ovakvim organizacijama, stvarno možemo da zaključimo da je ovo bila najuspješnija Nova godina do sada, kao i ulazak u jednu godinu za koju se svi nadamo da će biti drugačija od onih koje su za nama, kazala je portparolka Turističke opštine Budva (TO Budva) Tijana Kotarac, nakon završetka trodnevne novogodišnje manifestacije “Budi u Budvi“.

Da zadovoljstvo vlada i među hotelijerama, potvrdila je Kotarac, naglašavajući da ključ uspjeha ne vlada samo u dobroj organizaciji, već i energiji svih onih koji su se potrudili da Budva prethodnih dana bude prestižna turistička destinacija.

“Velika većina hotela je bila skroz popunjena, kao i privatni smještaj. Imali smo goste koji su nam došli iz cijelog regiona. Ove godine, možda više i nego ikada posjetilaca iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije. Gosti iz Srbije i Bosne i Hercegovine su tradicionalno najdominantniji. Čini mi se da je kohezija zajedničkih snaga, lijepih ideja i dobrih namjera dokazala da smo najbolji u regionu“, zaključila je portparolka TO Budva.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije