21.6 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat – Novogodišnji program od 16. decembra do 14. januara

Tivat – Pine – Božić – foto Boka News

Četvrta redovna sjednica petog saziva Skupštine Turističke organizacije Tivat održana je danas, a na dnevnom redu našle su se četiri tačke. Skupštinu je otvorio predsjednik Skupštine TO Tivat i predsjednik opštine Željko Komnenović. Usvojen je zapisnik sa prethodne sjednice održane 14. juna ove godine. Takođe, usvojen je zahtjev za razrješenje Dejana Kandića kao člana Izvršnog odbora TO Tivat i na njegovo mjesto imenovan je Draško Ivanović. Predlog za ovo imenovanje podržano je glasovima 10 članova Skupštine, dok je evidentiran jedan uzdržan glas.

Direktorica TO Tivta Nina Lakičević izvijestila je članove Skupštine o trenutnim aktivnostima Turističke organizacije.  Ona je sa njima podijelila detalje nedavno predstavljenog godišnjeg Izvješata o radu, ali i rezultate izvršene Ankete gostiju. Posebno ih je upoznala sa detaljima organizacije Novogodišnjem programa koji će trajati od 16. decembra do 14. januara. Potpisani su ugovori sa glavnim izvođačima. U toku je priprema procedure u vezi sa licitiranjem novogodišnjih kućica, a Opština Tivat formirala je Komisiju koja se bavi nabavkom novogodišnje svjetlosne dekoracije.

Skupština TO Tivat

Direktorica TO Tivat naglasila je da u posljednjem periodu postoji veliko interesovanje za sportski vid turizma, što je u posebnoj vezi sa organizacijom velikog Bokeškog maratona, planiranog za sredinu decembra. Trenutno se razmatraju mogućnosti organizacije triatlona u luštičkom dijelu opštine. U planu su i muzički festival u Tivtu ali i veliki događj koji okuplja tzv „gejmere“. Planirana je nabavka određenog broja elektronskih totema za nekoliko lokaciju u gradu.

Najčitanije