10 C
Kotor

Slušaj online radio

Uspješna praznična sezona Hotela Regent

Regent Porto Montenegro

Rasprodati smještajni kapaciteti za Novogodišnju noć i kompletno rezervisana mjesta u restoranu Murano glavna su odlika posljednje noći 2021.godine dok Božićni bazar već nosi duh praznične atmosfere.  Utiske o bazaru koji se održava još 25. i 26. decembra od 12 – 16 sarti na terasi Murano podijelio je Marko Živković, Zamjenik šefa kuhinje:

„Prethodnog vikenda, izuzetan izbor rukotvorina i delikatesa su kako za nas tako i za posjetioce otkrovenje kvaliteta i ovog segmenta turističke ponude. Ponuda šesnaest izuzetnih izlagača oduševila je i najizbirljivije. Neki od domaćih likera i džemova su inspiracija za kreiranje budućih recepata kako kuhinje tako i poslastičarskog sektora hotela Regent. Posjetioci na ovom božićnom bazaru pohvalili su i našu tradicionalnu ponudu božićnih specijaliteta poput priganica, začinjene supe od bundeve, prženih girica i domaćih kobasica. Sladokusci su birali između brojnih vrsta keksa i kolača sa ukusom vanile, cimeta i ponude čokoladnih Djeda Mrazova i Snješka Bjelića. Radujemo se nastupajućoj vikend ediciji Božićnog bazara i svim posjetiocima.“

Praznična sezona nastavlja se nastavlja Božićnim ručkom 25.decembra i 7.januara i proslavom Nove godine u Library Bar-u.

Svi navedeni događaji biće organizovani u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama.

Najčitanije