21.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Wind fest od 26. aprila do 25. maja

WIND FEST 2024.

JK Delfin sa ponosom najavljuje treće izdanje FESTIVAL VJETRA, koje će biti održano u Tivtu od 26.aprila do 25.maja.

Podsjećamo, u pitanju je inicijativa Jedriličarskog kluba Delfin, koji je uspio da ujedini lokalnu zajednicu, javna preduzeća i institucije, nevladine i sportske organizacije našeg grada, te relevantne nacionalne institucije da se udruže i ponude građanima i gostima kvalitetan cjelomjesečni program u predsezoni s ciljem promocije principa održivog razvoja. među našim partnerima je i Pomorski fakultet Kotor UCG, sa kojim nastavljamo organizaciju međunarodne naučno-stručne konferencije “BOKA KOTORSKA KAO ODRŽIVA NAUTIČKA DESTINACIJA.”

Ove godine, kroz tematske linije sport-edukacija-kultura-zabava, donosimo 15 programa koji će biti realizovani tokom pet vikenda, od 26.aprila do 25.maja, na više lokacija u Tivtu. Kompletan sadržaj sa detaljima o svakom programu dostupan je na web stranici windfest.me.

Press konferecnija povodom predstavljanja WIND FEST 2024, je planirana u ponedjeljak, 8.aprila 2024.godine u 11 sati, u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat.

Na konferecniji će govoriti predsjednik Opštine Tivat, Željko Komnenović, direktorica Turističke organizacije Tivat, Nina Lakićević, prodekanica za međunarodnu saradnju Pomorskog fakulteta Kotor, prof. dr Zorica Đurović, te direktorka Festivala vjetra, Vesna Vukić.

Najčitanije