16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Winter wonderland – The Chedi Luštica Bay se pretvara u zimsku zemlju čuda

Luštica Bay – TO Tivat – foto Ranko Maraš

Ove zime, hotel The Chedi Luštica Bay će očarati goste spektakularnim adventom pod nazivom „Winter Wonderland “. Od 8.decembra 2023 do 8.januara 2024.godine, svakog vikenda, hotel će biti pretvoren u čarobno zimsko carstvo, ukrašen sa impozantnih 100 prirodnih sadnica jelki, stvarajući bajkovitu atmosferu koja dočarava duh praznika.
Svecana atmosfera, blistave svjetiljke, ukusni zalogaji, šarenilo rukotvorina i  zabava za najmladje samo su dio ponude Winter Wonderland-a koji donosi radost i toplinu tokom praznične sezone.

U srcu adventa posjetioci će imati priliku istražiti praznični sajam koji će predstaviti lokalno i ručno izrađene dragocjenosti poput božićnih ukrasa, nakita, šarmantnih lutaka, udobnih pletenih rukavica, šalova i umjetničkih djela.

Advent u „Winter Wonderland“ predstavlja ne samo slavlje i zabavu, već i duboku posvećenost zajednici, i stoga gosti su pozvani da učestvuju u prazničnoj magiji tako što će napisati svoje najljepše želje, umetnuti ih u božićni ukras i zakačiti na naše posebno Drvo Želja. Svaka želja postaje simbol nade, a svi prikupljeni prihodi biće namenjeni podršci dobrotvornim organizacijama.

„Kutak ljubavi“ pruža savršenu pozadinu za radost i stvaranje trajnih uspomena, sa čarobnim mjestom za dvoje, Instagram ramom i ljubavnim imelama – savršeno mjesto za dirljive trenutke sa voljenima.

Pored bajkovite atmosfere, The Chedi je pripremio prazničnu gozbu sa raznovrsnim stanicama hrane i pića. Utoplite se uz poslastice poput tople čokolade, domaćeg biljnog čaja, kuvanog vina s cimetom ili prazničnog božićnog punča. Gosti će imati priliku opustiti se u posebno osmišljenim koktelima poput „Rudolfa“, „Snješka Bijelića“ i „Gospođe Mraz“.
Uz ove ukusne napitke, u ponudi su i primamljivi zalogaji, uključujući sočne Fondue varijacije, domaće hot dogove, bogate sendviče i posebnu stanicu “Candy Forest” s najslađim poslasticama.

Za naše najmlađe posjetioce pripremljen je niz atrakcija, uključujući druženje sa Deda Mrazom, oslikavanje lica, ukrašavanje božićnih kolačića i projekcije božićnih filmova.

Ovaj praznični spektakl obećava stvaranje nezaboravnih uspomena za sve koji nam se priduže.

Željko Knezović, zamjenik izvršnog direktora hotela The Chedi, izrazio je svoje ubuđenje: “ “Winter Wonderland“ nije samo događaj; to je slavlje radosti i zajedništva. Kreirali smo advent koji obuhvata suštinu praznične sezone i radujemo se podijeliti ove čarobne avanture sa našim gostima. Ujedno, ova inicijativa naglašava i našu snažnu posvećenost lokalnoj zajednici. Dodao bih i da će, po zatvaranju adventa, sadnice jelki biti pažljivo donirane kako bismo doprinijeli pošumljavanju Crne Gore. Ovaj gest predstavlja dio naše posvećenosti održivosti i očuvanju prirode.“

Winter Wonderland advent je dio hotelske novogodišnje ponude, koju gosti mogu istražiti i rezervisati preko hotelskog vebsajta: NOVA GODINA | The Chedi Luštica Bay (chedilusticabay.com), email adrese: reservations@chedilusticabay.com ili pozivom na broj: +382 32 661 266

Planirano otvaranje je u petak, 8. decembra od 16h.

Najčitanije