3 C
Kotor

Slušaj online radio

Za šestu Jesenju feštu prijavljen rekordan broj učesnika

Jesenja fešta

Najavljujemo šestu po redu Jesenju feštu za koju je prijavljen do sada rekordan broj učesnika, kada je u pitanju izložba domaćih proizvoda i rukotvorina, saopštili su organizatori NVO Ruke.

19.11. subota – uz centralnu manifestaciju zakazali smo još jedno Natkuvavanje – tačno u podne – na jesenju temu. U večernjim časovima u snack baru Vagon Zelenika zakazali smo druženje uz pab-kviz čija je tema hercegnovski mjuzikl San o Boki, naravno sa muzikom i degustacijom zanimljivih zalogaja. Tokom svih programa Jesenje fešte biće omogućena kupovina ulaznica za mjuzikl sa popustom.

Jesenja štrafta – sadržaj koji smo prvi put realizovali na prethodnoj fešti i sada je planiran. Ciljna grupa su svi uzrasti, a promovišemo kretanje, kreativnost, zdrav odnos prema sebi i/u okolini.

Radionice koje smo organizovali pod nazivom Suveniri sa mirisom prirode u saradnji sa ZZZCG realizuju se od oktobra i dio su pripreme za ovu manifestaciju.

Programe koje smo zamislili može da omete loše vrijeme, o svim eventualnim promjenama tim povodom i više detalja o svakom od programa dostavićemo u narednim danima.

Najčitanije