7.4 C
Kotor

Slušaj online radio

„Duh Italije na našem pragu“

Inspirisani nedeljom Italijanske kuhinje u svjetu, Casa del Mare Mediterraneo i Bocasa restoran napravili su posebnu gastro ponudu za sve one mnogobrojne kojima nedostaju putovanja i žele osjetiti duh Italije na našem pragu.

Na Bocasi je aktivan poseban jelovnik sa italijanskim jelima, uz naglasak na domaćoj pašti, i posebnim tradicionalnim italijanskim specijalitetima, grapama, limonćelu, najfininjim Italijanskim vinima i neodoljivim dezertima kao neizostavnom završetku svakog italijanskog objeda.

Bocasa restoran takođe nudi poseban PASTA MASTERCLASS, na kojem će vas naš kuvar povesti na nezaboravno putovanje procesa pravljenja pašte uz prezentaciju vrijednu pamćenja. Paket meni koji u sebi nosi uživanje uz italijansku zakusku, 3 vrste pašte, degustaciju vina i sufle od pistaća.

Casa Epico

Sve po cijeni od 35€ po osobi.

*ponuda važi za rezervaciju minimum dvije osobe

Za sve one koji žele da otputuju na nekoliko dana, ali ne tako daleko, u ponudi je i poseban gastro paket koji obuhvata 3 noćenja u komfornim sobama sa pogledom na more.

U paket je takođe uključena i radionica izrade domaće pašte, prema posebnoj recepturi Italijaskog Mišelin star šefa Erosa Picca.

Casa Epico

Nakon čega slijedi degustacija pašte, uživanje u privatnoj projekciji filma inspirisanog Italijom u multimedija sali, poseban prostor za igru za najmlađe, večeru uz 4 slijda uz posebne ukuse kojima se svi radujemo.

Cijena ovog paketa je promotivna i iznosi 115€ po osobi.

Boka bay, Montenegro +382 69 700 702

info@casadelmare.me

www.casadelmare.me

Najčitanije