15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Gitaristkinja Kristina Miljenović nastupiti će u Kotoru 31. maja

Kristina Miljenović

Naša priznata višestruko nagradjivana gitaristkinja Kristina Miljenović, održaće svoj drugi po redu solistički koncert,31.maja u 20 sati u crkvi Sv.Duha u Kotoru. Na repetoaru programa biće:Bach,Giuliani,Mertz,Lobos,Brouwer. izvedena razna djela.U toku programa biće i gost iznanedjenja.Podsetimo sa 13.godina imala je svoj prvi solistički koncert.

Na 47.muzičkom festivalu mladih Crne Gore,koji se održao sredinom maja,Kristina je ubedljivo osvojila prvu nagradu sa 99.bodova i tako bila pobednica u gitari.Firma karbonskih kufera za sve instrumente,,ACCORD CASE”iz Hrvatske, poklonila je Kristini vredan karbonski kufer za gitaru.Kristina kao zaštitno lice reklamiraće,,ACCORD CASE”.
Iza sebe ima preko 25 nagrada, sa svjetskih, Internacionalnih i domaćih takmičenja. Dobitnica je nagrade,,Odličan 5 “iz fonda za kvalitet i talente Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta. Takođe je i nosilac stipendije za najbolje talentovane učenike Crne Gore.

Mlada gitaristkinja bila je u novembru jedna od kandidata za dodjelu prestižne nagrade “21 novembar” posebno priznanje Opštine Kotor, koje je najveće gradsko priznanje. Za ovo priznanje nikad niko nije se uspio kandidovati od mladih tinejdžera.
Pred novu godinu iz kabineta premijera Zdravka Krivokapića dobila je novčani poklon,Kristini je jako drago što su iz vrha prepoznali njen talenat.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije