24 C
Kotor

Slušaj online radio

Gosti hotela Splendid uživali u Severininom nastupu, večeras Turistička Nova godina

Severina – Splendid – foto Mediabiro

Najveći budvanski rizort Splendid Conference&Spa Resorti treću noć zaredom je svojim mnogobrojnim gostima priredio provod za pamćenje i pobrinuo se da im na najbolji mogući način otpočne nova 2024. godina. Niz nastupa velikih regionalnih muzičkih diva nastavila je neponovljiva Severina koja je sinoć gostima priredila pravi spektakl. Svojim velikim hitovima i zaraznom pozitivnom energijom pokrenula je sve na ples i sjajnu zabavu. Uglas su se pjevali stihovi pjesama kao što su “Italiana”, “Bred Pit”, “Dobrodošao u klub”, “Grad bez ljudi”… Pravu erupciju oduševljenja Seve je izazvala izvođenjem pjesme “Ivanova Korita” kada su se svi približili bini i horski pjevali uz pop divu.

U pratećem programu su i sinoć nastupili Splendid Big Bend vokalno instrumentalni sastav zadužen za evergrin hitove, Saxonique duo i orkestar Žutog Serhatlića.

Severina – Splendid – foto Mediabiro

Nakon tri senzacionalne večeri novogodišnjeg programa uz nastupe Bekute, Rozge i Severine, hotel Splendid će večeras biti domaćin najveće proslave  u branši – Turističke  Nove godine.

Manifestaciju koja skoro deceniju i po okuplja sve predstavnike turističke privrede, organizuje Crnogorsko Turističko Udruženje(CTU) kao svečani početak nove radne godine. Večeras će za dobar provod biti zaduženi Edo Abdović, orkestar Žutog Serhatlića, Saxonique duo, DJ i gost iznenađenja.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije