16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Humanitarna 10. Moto žurka u subotu, 25. marta

Moto žurka

Hercegnovski moto klub MC “Cruiser” u subotu 25. marta, u Domu kulture u Bijeloj organizuje 10. moto žurku, koja će biti humanitarnog karaktera. Početak druženja sa bajkerima iz zemlje i okruženja je u 20 sati, a goste će zabavljati rok grupa ”MILF hunters”.

Poznati kao dobri domaćini, ni ovoga puta neće naplaćivati ulaz, ali će postaviti donatorske kutije za prikupljanje pomoći za liječenje naše mlade sugrađanke Snežane Radović, kojoj je za neophodnu transplantaciju bubrega potrebno skoro 120 000 eura.

Članovi ovog moto kluba u više navrata su organizovali, a svaki put podržali, razne humanitarne akcije u Herceg Novom, i vjeruju da će motoristi još jednom dokazati svoju humanost i dati doprinos da Snežana  otputuje na hitnu operaciju u Bjelorusiji, koja bi joj pružila priliku za novi život i dala šansu da se ostvari kao majka.

Klub postoji 18 godina i ima preko 30 članova koji su uvijek spremni da pruže ruku pomoći onima kojima je to potrebno; osim prikupljanja novca za liječenje našim sugrađanima, redovno učestvuju u akcijama dobrovoljnog davalaštva krvi, “Moto Djeda Mrazevi”, “Torta za osmjeh” i drugim humanitarnim događajima.

Moto žurka

Moto klub MC „Cruiser“ tradicionalno poslednje subote u martu organizuje večernju žurku, a poslednjeg vikenda u avgustu veliki moto skup. Ove godine su već počeli sa pripremama , jer ih od 25. do 27. avgusta očekuje jubilarni 10. Međunarodni moto skup, koji bi po broju posjetilaca i kvalitetu programa, trebalo da  premaši dosadašnje.

I na jubilarnoj žurci, pored motorista iz Crne Gore, očekuju goste iz regiona, a za sve koji u subotu od 20 sati budu u Domu kulture u Bijeloj dobar provod je zagarantovan. Za rok svirku je zadužen bend “MILF hunters” iz Ulcinja, koji čine: Luka Đakonović (vokal), Nazmi Hadžibrahimi (električna gitara), Adriatik Lazorja Tiki (bas gitara i vokal)i Dragoljub Purlija (bubnjevi),  a ulaz je slobodan.

Dođite, pokažite humanost i dobro se provedite, poručuju iz Moto kluba MC „Cruiser“, uz zahvalnost na podršci Mjesnoj zajednici Bijela, koja im je ustupila prostor Doma kulture.

Najčitanije