33 C
Kotor

Slušaj online radio

Petković “Arsenalu” čestitao na tituli jesenjeg šampiona

Sa prijema – FK Arsenal

Predsjednik Skupštine Opštine Tivat dr Andrija Petković (Bokeški Forum), čestitao je Fudbalskom klubu „Arsenal“ iz Tivta, titulu jesenjeg prvaka u Drugoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Ovim povodom Petković je juče ugostio delegaciju kluba, koju su činili sportski direktor Antoša Golub, pomoćni trener Branislav Uljarević i kapiten tima Ćetko Manojlović. Susretu je prisustvovala i v.d. sekretarka za društvene djelatnosti Opštine Tivat Borka Mršulja.

„Tradicija „Arsenala“ i sve ono što ovaj klub znači za Tivat, obavezuje nas da u periodu koji dolazi, budemo odgovorni prema ovom klubu. Sport je danas više od sporta, prije svega izuzetan vid promocije grada.“-  rekao je Petković i dodao da je od posebne važnosti da Tivat bude prepoznat kao mjesto u koje sportske ekipe dolaze na pripreme, te da je sport i sportska infrastruktura važan segment ukupne ponude Tivta.

„Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo i da nikome neće biti lako da funkcioniše na uobičajen način. Svima će nam biti potrebno malo strpljenja i vremena, da na zdravim osnovama gradimo, ljepšu budućnost svih nas ali i  FK „Arsenal“.“-podvukao je on.

Predstavnici FK „Arsenal“ zahvalili su se predsjedniku Skupštine opštine na prijemu i spremnosti da podrži rad kluba, u susret novim izazovima koji ih očekuju. Oni su istakli kako je želja svih da FK „Arsenal“, u Crnoj Gori ima status koji zaslužuje.

Izuzetan sportski uspjeh „Arsenalu“ je čestitala i sekretarka Mršulja, koja je pozvala na intenzivnu i otvorenu saradnju, a sve u cilju daljeg razvoja tivatskog sporta.

Izvor:S.L.

Najčitanije