11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Polo u Porto Montenegru

Polo

Događaj koji će obilježiti ljeto 2022. u Porto Montenegru i Bokokotorskom zalivu svojom atraktivnošću je “Polo u marini”. Ovaj sportsko-turistički spektakl održaće se u periodu od 11. do 13. avgusta na staduionu Arena u nautičkom centru Porto Montenegro u Tivtu.

„Polo u marini Porto Montenegro okupiće svjetsku i nautičku javnost i ljubitelje pola, crnogorsku publiku i goste koji žele da provedu dan sa porodicom i prijateljima uživajući u mečevima, uz zanimljivu agendu, piće, hranu, zabavu za najmlađe posjetioce i sjajnu muziku.”-saopšteno je danas tim povodom iz menažmenta tivatskog nautičkog centra.

Gradska muzika i mažoretke predvodiće konjičku povorku, koja kreće od gradske rive Pine kroz promenadu nautičkog naselja Porto Montenegra, u četvrtak 11. avgusta, od 19 sati.

Polo mečevi zakazani su za petak 12. i subotu 13. avgust od 16:45 na velikoj Porto Montenegro Areni, kada će zaigrati najveća svjetska polo imena. Karte su dostupne za kupovinu putem gigstix platforme napo cijeni od 20 eura za oba dana, ili 15 eurapo danu. Ulaz za djecu mlađu od 14 godina je besplatan, uz obaveznu pratnju roditelja.

“Kao i 2019. godine četiri odlične ekipe odmjeriće snage u ovoj gracioznoj i spektakularnoj igri, među njima su neki od najpoznatijih svjetskih igrača kao što je Jamie Le Hardy, koji je igrao u više od 30 zemalja, imao je čast biti kapiten Engleske u više navrata i osvajati međunarodne turnire uključujući British Open, Australian Open, Melbourne Cup.”. naveli su iz Porto Montenegra, uz napomenu dace sportska dešavanja na Areni pratiti i bogat muzičko-zabavni program.

Najčitanije