18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Rotary klub Kotor obezbjedio pedest tablet računara za djecu čije su porodice u stanju socijane potrebe

Rotary club Kotor – foto arhiv Boka News

Rotary klub Kotor u saradnji sa „Telenorom“ obezbijedio je tablet računare i besplatan internet tokom nastupajuće školske godine za mališane kojima su ovi uređaji najneophodniji, a pohađaju osnovne škole u Kotoru i Tivtu. Riječ je o pedest novih tablet računara koje će dobiti djeca čije su porodice u stanju socijane potrebe.

Predsjednik Rotary kluba Kotor Dušan Vukšić kazao je da će svečanost na kojoj će direktorima škola biti uručeni ovi vrijedni uređaji biti priređena u subotu 3. oktobra, u 11 sati u prostorijama Poslovnog centra „Vukšić“ u Radanovićima.

„U susret početku školske godine, obratili smo se predstavnicima škola i u skladu sa njihovom procjenom obezbijedili uređaje. Nekoj školi je potrebno recimo pet, nekoj drugoj petnaest uređaja, u skladu sa procjenom. U svakom slučaju, došli smo do broja pedeset i ovi tablet uređaji biće opredijeljeni mališanima u stanju socijalne potrebe. Onima koji će nastavu pratiti on lajn će to jako koristiti i to nas veoma raduje. Ovu aktivnost realizujemo sa „Telenorom“, našim sponzorima i prijateljima“ – kazao je predsjednik kotorskih rotarijanaca, Dušan Vukšić.

Izvor:S.L.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije