7 C
Kotor

Slušaj online radio

SD Tivat: “Laži trče sprintove, ali istina trči maraton”

Tivat – foto Mato Luković – Boka News

Povodom jučerašnje izjave predsjednika Opštine, Željka Komnenovića, ne možemo, a da se ne zapitamo, sljedeće, poručuju iz SD Tivat:

Rekli ste da Vam je opozicija ponudila usvajanje budžeta kako bi grad mogao nesmetano da funkcioniše i da se nakon toga ide na raspisivanje vanrednih lokalnih izbora, ali da, zarad uskopartijskih interesa, ne prihvatate ovakvu ponudu, stoji u saopštenju OO SDa.

Da preformulišemo,

Vas ne interesuje usvajanje budžeta, nego želite da nas jos tri mjeseca držite pod blokadom, kako bi, nelegalno i bez većine, svi u Tivtu bili Vaši taoci.

U moru populističkih i neistintih izjava sami ste sebe uhvatili u laži i priznali da Vas interesuju isključivo fotelje, na kojima, na srecu svih u Tivtu,  nećete jos dugo biti.

Fotelje, na koje ste doveli partijske drugove koji još uvijek nisu završili “odgovarajuće škole”, pa usred panike, jer Vam se bliži kraj, sami sebi pravite nevidjenu javnu blamažu ovakvim ispadima.

Čuveni Mladen Delić bi rekao:

“Ljudi, je li to moguće?!”

Ipak se nadamo da će Vam u ovim novogodišnjim praznicima proraditi savjest i da ćete se zapitati, da li je u redu da 40 porodica koje ste istjerali iz Opštine, mogu spokojno uživati u prazničnoj atmosferi? Pitamo Vas da li ste Vi spokojni uvaženi predsjedniče svih gradjana, jer se bojimo da sve što ste kao vlast uradili za ovih godinu dana, su samo podjele, koje iz dna duše preziremo.

SD Tivat

Što se tiče predsjednika Skupštine, g-dina Andrije Petkovića, želimo da ga podsjetimo da je, ne tako davno, u Skupštini mislio da je tri glasa “Za” veće od tri glasa “Protiv”, pa vjerovatno vodjen tom čuvenom matematikom, doktor nauka ( Lazi i obmana) i sad misli da je “16 jednih” veće od “16 drugih”.

Poštovana gospodo iz nelegalne vlasti, kada već niste znali da budete dostojanstveni u pobjedi ( revanšizam koji Tivat nije do sada gledao, uz nacionalistički folklor koj ste priredili), budite bar dostojanstveni u porazu  i vratite mandate gradjanima, pa koga narod izabere-neka je srećno!

Želimo vam  svima sretne praznike, jer ljudski je oprostiti!, poručili su iz OO SD-a Tivat.

Najčitanije