9 C
Kotor

Slušaj online radio

SD Tivat: Majstori, spina i obmane!

Tivat – foto Boka News

“Poštovani građanke i građani Tivta, nema gore stvari nego kada neko svoj novinarski poziv koji je radio preko 20 godina, krene da zlouptrebljava, i onda na slatkorijeciv nacin pokušava da obmane javnost, i umjesto da preduzme krivicu za neusvajanje budžeta, on se usuđuje da kaže da je za to kriva opozicija. Nažalost mi imamo i presjednika opštine i presjednika skupštine koji su jedino izgleda stručnjaci u spinovanju, populizmu i obmanjivanju”, saopšteno je danas iz OOSD Tivat.

O presjedniku Supštine opštine Tivat Andriji Petkoviću, i njegovom saopštenju dat ćemo odgovor malo kasnije, jer prosto bezobraznije i drskije saopštenje, gdje onaj koji je sve učinio da zavadi i prekršio sve postulate demokratije, drži lekcije o pomirenju i demokratiji je nečuveno.

Gospodine presjedniče Opštine, da ste u septembru kada je SDP izašao iz vlasti  konstatovali da više u skupštinu nemate većinu vi biste uradili ono sto je osnovni princip demokratije i raspisali izbore.

Što vi radite, vi gubite vrijeme, nebi li ucjenama,pritiscima i ko zna s čim vec, probali da “kupite makar jednog” člana opozicije, dobijete neku novu većinu i sačuvate vaše fotelje

Prosto je nevjerovatno, da Vi kao  Vlast (a vlast znači da imate većinu za usvajanje zakona, budžeta, upravljanje lokalnim preduzecima itd..), optužujete opoziciju da nedolaskom na skupštinu ne mozete da funkcionisete, i da Vlast koja je dužna da obezbjedi nesmetano funkcionisanje Opštine i njenih preduzeća, za prelazak na privremeno finansiranje krivi opoziciju. E ovakvim spinovima i obmanama bi pozavidjeli i vrhunski prevaranti i manipulatori.

SD Tivat

Dragi sugrađani, gospoda iz koalicije koja više ne postoji pokusava po uzoru na razne tabloidne medije, manipulacijom predstavi golu neistinu i neznanje ,i da svojom pohlepom za vlašcću i foteljama, svojim ne cinjenjem odnosno ne raspisivanjem izbora još u septembru gdje bismo sad imali novu vecinu koja bi izabrala i budžet i sve ostale akte, prebace krivicu na opoziciju.

Poštavane  i sugrađanke i sugradjani na kraju je lako zaključiti da ova lakrdija od vladajuće koalicije ce pokusati da uradi sve kako bi sacuvala svoje fotelje,medjutim i mi i vi smo svjesni da do toga nece doci,jer sto bi rekao cuveni Balašević: “odlazi cirkus iz našega malog grada”- kaže se u saopštenju OO SD Tivat.

Najčitanije