12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

U Tivatskom katastru zatečeno više od 5.500 zaostalih predmeta

Katastar – projektovanje-gradnja

Uprava za nekretnine, pod rukovodstvom vršioca dužnosti direktora mr Marka Bulatovića, izvršila je analizu efikasnosti rada nad područnom jedinicom Tivat, i zatekla oko 5.500 neriješenih predmeta.

“Zatečeno je oko 5.500 neriješenih predmeta upravnog postupka, te smo odlučni u namjeri da ove predmete riješimo u najkraćem mogućem roku. Opšte poznata činjenica je da ovaj organ ima dugogodišnje kadrovske probleme, ali uz dobru organizaciju i isti broj zaposlenih broj zatečenih neriješenih predmeta je već umanjen i nadamo se da ćemo uz dobru organizaciju i ispomoć iz drugih područnih jedinica postići planirano.

Važno je pomenuti da je saradnja se predstavnicima lokalne samouprave Opštine Tivat jveć ostvarena, tako da će u narednom periodu, shodno kadrovskim kapacitetima, prioritet imati postupci eksproprijacije u korist Opština, kao i inteziviranje saradnje sa Lustica Bay i Porto Montenegro kompanijama, kao strateški važnim investitorima sa tog područja” – istakao je vršilac dužnosti direktora Uprave za nekretnine mr Marko Bulatović.

Katastar Tivat

“Koristimo priliku da obavijestimo javnost da je radno vrijeme Područne jedinice Tivat za prijem pošte i izdavanje podataka svakog radnog dana od 08:00 do 11:00 sati. Načelnik Područne jedinice Tivat i pravnici će primati stranke utorkom i četvrtkom od 09:00 do 11:00h,” poručili su iz Područne jedinice Tivat.

Najčitanije